AKTUELNO

Tvrdi da joj je okrenuo leđa!

Nakon što je čula pitanje od strane publike koje se odnosilo na razgovor Slobodana Radanovića i Nemanje Đerića Đeksona koji su o njoj pričali, Luna Đogani se totalno razočarala u svog oženjenog dečka.

Foto: RTV Pink

U razgovoru nakon žurke Đeks je rekao da Luna igra igru i da su sve svađe fejk, dok je Sloba rekao da donekle to i misli. Da li Luna može da kaže svoj komentar? - glasilo je pitanje.

Foto: RTV Pink

Luna je odmah ustala i rekla da joj je drago što osoba koja joj je jako bliska i koju je smatrala za svog "brata" ima takvo mišljenje o njoj, a blogerka je sve vreme pričala o Nemanji Đeriću Đeksonu.

Ja sam u šoku! Ne znam šta da kažem! - rekla je Luna u jednom trenutku, a onda se obratila Slobi: Da li je moguće da si ti to rekao, da ja glumim?

Foto: RTV Pink

Ja sam rekao ili je toliko luda ili je fejk riba! Ja sam uvek bio tu za tebe! Ja sam se prvi put umešao u vaš odnos za ovih devet meseci! - pričao je Đekson.

Zatim je svoj stav izneo i Slobodan Radanović, koji je otkrio šta je pričao o Luni Đogani sa reperom.

Đekson je rekao ili je glupa, pa naseda na sve te priče, ili je fejk. Ja sam rekao da mi je to sve vreme bilo u glavi! - izjavio je Radanović.

Foto: RTV Pink

Jeste! Fejk je! Htela sam da se malo pažnja obrati na mene. Bilo mi je dosadno. Sada sam sigurna da apsolutno nema osobe koja zna kakva sam ja. Vidim da se i osoba koja me je poznavala okrenula protiv mene. Hvala ti puno! Sram te bilo! Treba da te bude sramota - govorila je Luna Slobi.

Foto: RTV Pink

Luna je posle ovoga počela da se izvinjava svojoj majci, pevačici Anabeli Atijas, za koju je rekla da je uvek podržavala njenu vezu sa oženjenim pevačem, nakon čega se pokrenula tema da se Luna čula sa svojom majkom, a da ukućani to ne znaju. Međutim, voditeljka Katarina Nikolić demantovala je samo jednom rečenicom sve glasine zadrugara.

Foto: RTV Pink

Ja vam odgovorno tvrdim da se Luna nije čula sa majkom! - jasno je do znanja zadrugarima dala voditeljka Katarina Nikolić.

Kako je sve izgledalo, kao i šta se dešavalo u nastavku, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'