AKTUELNO

Ovo saopštenje ih je obradovalo.

Sanja Stanković je od Drveta mudrosti zatražila da našminka svoju simpatiju Jovanu Tomić Matoru i da je što provokativnije obuče kako bi zauzvrat dobila sladoled. S obzirom na to da je uspešno odradila zadatak, Veliki šef je obezbedio nagradu za ovu ukućanku.

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, Kristina Kockar i Milan Milošević su bili na tajnom zadatku, u okviru koga je svim ukućanima trebalo da pričaju da se boravak u rijalitiju "Zadruga" produžava još dve nedelje. Oni su, takođe, bili uspešni u ovome, pa su dobili zasluženu nagradu.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, pre svega želimo da vas obavestimo da je Sanja uspešno obavila zadatak i da je njena nagrada sladoled koji može slobodno da uzme. Milan i Kija su takođe bili na tajnom zadatku i dobili zasluženu nagradu. Milane, Kija, krenite odmah na kapiju - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Sanja je bila veoma srećna zbog sladoleda, o kom priča danima unazad, a Milan i Kija su istog trenutka poslušali instrukcije Velikog šefa, pa se uputili do kapije.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Đekson SAVETOVAO Slobu da se DISTANCIRA OD Lune, pa mu poručio: ONA JE KLINKA! (VIDEO)

Čime su njih dvoje bili nagrađeni ostaje da saznamo. Kakva je bila reakcija ostalih zadrugara možete pogledati u naredom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'