AKTUELNO

Posle svega stigli su im i muzičari.

Veliki šef je obavestio zadrugare da će nekoliko dana u rijalitiju na snazi biti zadatak "Neočekviane pojave". Tada će ulaziti stranci u Belu kuću i pokušavati da izazovu reakcije ukućana, a oni na sve to treba da ostanu imuni.

Foto: Printscreen Youtube

Prethodnih dana kroz "Zadrugu" su prošli bivši ukućani, lekari, novinari, članovi porodica zadrugara. Jedan od najemotivnijih trenutaka je bio kada je brat Teodore Džehverović, Sava, ušao u rijaliti.

Tokom današnjeg dana ukućane su posetile Mina i Ivana Vrbaški i Nada Obrić, a potom su ušli i trubači. Kao što je poznato, ukućani su uvek bili za dobru zabavu, ali na ovu melodiju su morali da ostanu imuni. Oni su, teška srca, kroz razgovor sa drugim ukućanima uspeli da prebrode i ovaj izazov.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZAŠTO NIKO NIJE DOŠAO DA IM OTKINE GLAVE?! Zorica URLALA zbog Mine i Ivane: Da se ZAHVALE BOGU što nisam bila u sobi! (VIDEO)

Trubači su ušli od prostorije do prostorije u kojoj su se zadrugari nalazili i pokušali da izazovu bilo kakvu reakciju, no ukućani su istrajali u ovom zadatku i nisu poklekli pred ovim iskušenjem. Detaljnije o svemu ovome možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'