AKTUELNO

Nada Obrić pokušala je na sve načine da izazove reakcije ukućana.

U Beloj kući je već nekoliko dana na snazi zadatak "Neočekivane pojave". Zadrugari treba da ostanu imuni na svakoga ko uđe u rijaliti. Prehodnih dana kroz "Zadrugu" su prošli bivši stanari, članovi porodice zadrugara i njima nepoznati ljudi, a oni su se maksimalno trudili da ne obraćaju pažnju na strance.

Danas je i bivša ukućanka Nada Obrić posetila svoje cimere. Ona je prvo pozdravila zadrugare koji su bili kraj bazena, ali oni su uspeli da odole i ne odreaguju.

Foto: Printscreen Youtube

Najveći izazov je bio pred Sanjom Stanković, kojoj je pevačica ponudila sladoled koji je trebalo da dobije kao nagradu zbog uspešno obavljenog zadatka. Ona se vešto izborila sa ovim i nije odgovorila na Nadina pitanja.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica je potom obišla sve zadrugare, ljubavnim parovima udeljivala komplimente, a onda sela pokraj nekolicine zadrugara i pokušala da se uključi u konverzaciju, mada joj ni to nije pošlo za rukom.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: POTRESNA ISPOVEST: Zorica priznala ZAŠTO NE ZNA SVOJ DATUM ROĐENJA, a onda su ukućani PALI U TRANS kad su čuli ko je na rođenju pokušao da joj naudi! (VIDEO)

Čak je pokušala da izazove i reakciju Milana Miloševića i Zorice Marković koji su ležali u krevetu, dodirujući ih po ruci. Kako je protekao Nadin obilazak možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Nada Obrić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'