AKTUELNO

Ovakav potez nisu ni sanjali.

Sasvim neočikvana pojava u "Zadruzi" bila je kada je Mina Vrbaški zajedno sa svojom majkom Ivanom ušla u Belu kuću.

Njih dve bile su posebno inspirisane za šalu sa svim zadrugarima, a ono što su uradile je sasvim sigurno nasmejalo gledaoce, ali se to ne može reći i za zadrugare. Mina i Ivana su pokušale da porazgovaraju sa svima, ali su se oni uporno trudili da ih ignorišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka i njena mama u Zadrugu unele hranu koja je ukućanima bila i te kako potrebna, ali po pravilima ovonedeljnog zadatka, niko nije smeo da odreaguje.

Mina je bila najsrećnija kada je sa svojom majkom otišla u hotel gde trenutno boravi Nemanja Đerić Đekson sa svojom devojkom Andrijanom Radonjić. Mina im je uzela vlažne maramice kao i svu njenu šminku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je zaprepastilo pojedine takmičare jeste činjenica da im je bivša zadrugarka otela većinu novca koji su oni uštedeli, jer je imala mogućnost da iz svog ugla vidi gde sve najvrednije stvari kriju zadrugari.

Miki Đuričić ostao je u šoku zbog krađe novca, pa je vikao na sav glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, gde su mi pare?! Ukrao mi neko pare! Jao, gde su moje pare... Hteo sam da kupim boks cigara, jao... Mićo, ukrao mi neko novce! Nema para iz torbice - bio je očajan Miki, ali nije smeo da nagovesti kako i gde je njegov novac nestao.

Rečenica koja ga je naterala da prasne u smeh kada su Mina i Ivana ponovo ušle kod Mikija je kada joj je ćerka rekla da samo za njega odigra jedan striptiz.

Foto: TV Pink Printscreen

On se loži na tebe, vidiš da ne može da živi bez tebe, dr*a ga svaki dan! - rekla je Mina koja je sigurno šokirala javnost.

A vrhunac njihovog boravka u najpopularnijem rijalitiju jeste prosipanje sanitarija i kečapa na Đeksonov i Andrijanin krevet u hotelu. Ono što Nemanja neće saznati jeste da je Mina njegovu četkicu za zube ubacila u wc šolju, a zatim je vratila kako bi mu bila dostupna za dalje korišćenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao šta ću tek da ti radim kad izađeš iz rijalitija, ima da te ubijem. Samo čekam taj trenutak - prokomentarisala je Mina.

Njihova poseta za sve zadrugare i nije bila poželjna, a čega su se Mina i Ivana još setile pogledajte detaljno u nastavku.

K. Ristić

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'