AKTUELNO

Sa osmehom na licu pevao pesmu, a ona ga netremice gledala.

Tokom prethodne večeri zadrugarima su nezaboravnu žuku priredili Sandra Afrika i Darko Lazić. Svi ukućani su se pozdravili sa gostima, osim Miljane Kulić, koja je bila sva usplahirena kada je videla pevača na sceni.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, trudnica je pevača spominjala u nekoliko navrata u Zadruzi i pričala kako je već bila u kontaktu sa njim.  U prvi mah kada ga je ugledala tokom žurke nije mogla da mu priđe, već ga je posmarala iz daljine.

Foto: Printscreen Youtube

Iako kamera nije zabeležila njihov poljubac, uzvici zadrugara govore da je Kulićeva napravila prvi korak, prišla i poljubila pevača, a onda joj je Darko uzvratio pozdravom i sa osmehom na licu otpevao pesmu.

Gde si Miljana, sunce moje - pozdravio je Darko sa osmehom na licu ukućanku.
Zbog tebe sam se ovde prijavila - odgovorila je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Bora Santana je sugerisao svojoj cimerki da ga poljubi u drugi obraz, ali je ona to odbijala. Stajala je ispred bine, igrala provokativno i povremeno bacila pogled u pravcu bine gde je pevač pevao.

Foto: Printscreen Youtube

No to nije sve, pred sam kraj žurke Miljana je prišla pevaču i ponovo ga poljubila. On joj uputio komplimente da je "najlepša devojka u Zadruzi", a ona mu uzvratila "Kako si, Jesi li dobro?". Nakon toga joj je posvetio pesmu koju je ona željno iščekivala "Nema me".

Pročitajte još: SVE PRŠTALO OD STRASTI! Andrijana i Đekson završili pod jorgan planinom, a onda je ON uradio OVO! (VIDEO)

Čini se da se Miljana zbog ovih reči pevača postidela, a kakve su bile rekacije svih prisutnih pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Darko Lazić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'