AKTUELNO

Očekuje ih uzbudljivo veče.

Veliki šef je u Belu kuću poslao pismo kojim je obavestio zadrugare da će večeras biti organizovana žurka gde će biti hrane i bića, ali i gosti iznenađenja.

Foto: Printscreen Youtube

Uz pismo je stigao i novac koji je ovonedeljni vođa Andrijana Radonjić podelila po svom nahođenju i vodeći računa o tome ko je dobio kakav budžet.

Kada se oglasilo zvono na vratima dnevne sobe su se pojavile Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora sa novim imidžom. Matora je izazvala veliku pažnju svih cimera zbog toga što se veoma atraktivno obukla, ali i stavila više šminke nego i obično.

Foto: Printscreen Youtube

Sanja je od Drveta mudrosti tražila sladoled, a zauzvrat je trebala da našminka i što provokativnije obuče svoju simpatiju. Zadrugari su odmah shvatili da je reč o izazovu.

Pročitajte još: TUŽNO JE KAD NEKO OD SVOG DETETA PO SVAKU CENU PRAVI ŽRTVU: Anabela nas je lažno optužila i čist humor pretvorila u patetiku! (FOTO)

Oni su takođe, za stolom postigli dogovor da ne reaguju ni na koga ko uđe u "Zadrugu", kako ne bi pali zadatak "Neobične pojave" koji je na snazi.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što je Pinkova zvezda podelila novac, ukućani su se brže-bolje uputili do kazina gde su ih čekali pevači kako bise zabavili i uživali uz muziku i piće. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'