AKTUELNO

Kada je izašla iz Bele kuće, sve joj je bilo jasno.

Zorana Stefanov, napustila je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima ''Zadruga'' pre nešto manje od mesec dana, a danas je ponovo ušla u Belu kuću u okviru zadatka "Nesvakidašnje pojave". Naime, zadrugari moraju ostati imuni na sve neobično što se događa oko njih kako bi uživali u izobilju do kraja rijalitija, a danas je jedna od "čudnih pojava" bila i njihova nekadašnja cimerka.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su uspeli da ostanu imuni na Zoranino prisustvo, a čak ni hrana koju je donela sa sobom nije navela učesnike da progovore sa Pinkovom zvezdom.

Ekipa najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs odmah je stupila u kontakt sa Zoranom nakon što je po drugi put napustila Belu kuću, ali ovoga puta kada je vreme za njen zadatak isteklo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osećala sam kao da sam se vratila kuci, s obzirom na to da sam tu provela prethodnih osam meseci. Iskreno, malo sam se smorila kada sam ušla drugi put. Neprijatno je kada te svi kuliraju. Naročito kada su u pitanju ljudi sa kojima si proveo neko vreme pod istim krovom. Mada shvatam zadatak, sigurna sam da bih i ja bila istrajna kao i oni. Čestitam im svima - rekla je pevačica o svom ulasku u Belu kuću.

Tokom ove iznenadne posete, Zorana je nekoliko puta pitala svoje cimere šta se dogodilo sa njenom najboljom drugaricom iz rijalitija, Andrijanom Radonjić i zašto nije glasala da se ona vrati u rijalitiju kada je bilo vreme za to.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, začudila sam se kada je Andrijana glasala da se u Zadrugu vrati Palke, a ne ja, sa kojom je imala sestrinski odnos. Čak sam i pomislila da se desilo nešto za šta ne znam. Ali opet, postoji i ona svetlija strana. Možda samo nije želela da ja budem zatvorena tamo, već da vodim napolju normalan život, kao što sam i želela. Ali ne zameram nikome ništa, jer znam kako je tamo. Uglavnom nismo svesni nekih svojih postupaka - objasnila je pevačica.

Zorana je danas tokom svoje posete ostavila poruku na svom nekadašnjem krevetu da tu nema pravo niko da spava, naročito ne njena bivša simpatija iz Zadruge, Filip Đukić. Pevačica je za naš portal objasnila i da li ova poruka znači da još uvek nešto oseća prema Đukiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Filipom apsolutno neću ništa imati. Moj današnji potez je samo bio šou. Emocija nema, a sumnjam da su ikad I postojale. U pitnaju je čuvena relenica "pojačane emocije" - rekla je Zorana.

PROČITAJTE JOŠ: Posle susreta sa majkom i sestrom Sava ISPRIČAO KAKO SE OSEĆAO U BELOJ KUĆI, a onda je otkrio šta o svemu misli NJEGOV OTAC: RAZOČARAN JE, OVO GA JE UBILO U POJAM! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova zvezda je navela i da podržava vezu svojih najboljih prijatelja iz rijalitija Nemanje Đerića Đeksona i Andrijane Radonjić. Ona je navela da joj je drago što je Andrijana uz Đeksona ojačala jer je u njemu, kao i u svom ocu, osetila podršku.

S. K.

#Andrijana Radonjić

#Filip Đukić

#Nemanja Đerić Đekson

#Zorana Stefanov

'