AKTUELNO

Raskošno imanje košta oko 200 miliona dolara.

Slavni par Viktorija i Dejvid Bekam navodno su rešili da kupe ogromnu vilu u Los Anđelesu sa 14 spavaćih soba i 27 kupatila. Raskošno imanje trenutno je u vlasništvu Petre Eklston i košta čak 200 miliona dolara.

Britanski mediji pišu da su Bekamovi u potrazi za novim domom u Kaliforniji, pošto im je vila koju trenutno poseduju u Los Anđelesu premala. Radi se o kući koja se prostire na preko 1.200 kvadratnih metara, i koju su kupili u junu 2007. godine za skoro 18 miliona dolara. Prošle godine ovo imanje zvanično je stavljeno na prodaju, za skoro dvostruko veću cenu.

Ako je verovati glasinama, njihov novi dom u Los Anđelesu biće kuća koja je trenutno u vlasništvu ćerke Bernija Eklstona i njenog supruga Džejsa Stanta.

Prethodno je ovde živela Kendi Speling, udovica slavnog holivudskog producenta Arona Spelinga. On ju je izgradio osamdesetih godina, a Petra Eklston ju je kupila 2011. godine za 85 miliona dolara.

Kuća ukupno ima 110 prostorija, uključujući 14 spavaćih soba i 27 kupatila, kao i privatnu kuglanu, berbernicu, bioskop, vinski podrum, teretanu, solarijum, ali i sobu za pakovanje poklona. Petra je nadogradila privatni salon za masažu i frizerski salonon. Ukupno zauzima površinu od preko pet hiljada kvadratnih metara.

U blizini se nalaze i raskošne vile u kojima su ranije živeli Soni i Šer, kao i čuvena Plejboj vila.

Ovako izgleda raskošna vila:

Autor: M. K.

#Dejvid Bekam

#Fudbaler

#Viktorija Bekam | Victoria Beckham

#vila

'