AKTUELNO

Takmičarka ih je ostavila u čudu posle ove odluke.

Duško Radonjić nakon što je napustio Zadrugu odlukom glasova publike, svoju ćerku Andrijanu Radonjić postavio je na mesto vođe. Takmičarka je očekivala da će njen otac napraviti ovaj potez, pa je u toku dana pripremila svoj plan kako će Zadruga za vreme njene vladavine funkcionisati.

Ukućanka je dugo razmišljala koga bi izabrala za potrčka i kako bi sa njima postupala, a nakon što je voditeljka Katarina Nikolić posetila Belu kuću, zadrugari su bili spremni da čuju kakvu je odluku ona donela.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neću da pravim nikakav haos, vodila sam se time da bi mogli da se malo upoznaju u izolaciji, a mislim da će biti interesantno. Prvi potrčko je Bora. Htela sam malo da ih podignemo i da se zezamo, a druga je Ana. Znate već. Nisam htela da pravim šou, mislim da mi neće zameriti. Bilo je tu nekih varnica, imale smo frku sa Macom, pa, videćemo - izjasnila se Andrijana.

Takmičari su ovo potajno i očekivali, a kako su mnogi mislili da će neko od njih dvoje burno reagovati, oni su se sasvim složili oko Andrijaninog mišljenja, a njihovi komentari bili su pozitivni.

Foto: RTV Pink

Ja Boru gotivim i baš mi je dobar drug, tako da, zezaćemo se mi tamo. Nisam bila potrčko od Nove godine, tako da... - rekla je Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Meni je isto drago zbog toga, mislim da će nam biti super - rekao je Bora.

S obzirom na to da je Maca Diskrecija imala ozbiljan konflikt sa Anom Korać zbog Bore Santane, odlučila je da se i ona oglasi povodom ove Andrijanine odluke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mogu samo da im poželim svu sreću kao što sam i svim ostalim parovima. Ana se udružila i protiv mene, sad samo koristi situaciju da me napada, ali dobro - rekla je Maca.

Dok je Tijana sedela za stolom, Andrijana je morala da izabere svog omiljenog zadrugara, a kako je bilo evidentno da će to biti Đekson, on je morao da sedne baš pored nje i svoje bivše devojke koja je za sve i dalje nevidljiva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je izgledalo ovo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Izbor potrčka

'