AKTUELNO

Takmičarima ova igra postaje sve interesantnija.

Duško Radonjić, koji je sinoć zvanično napustio Zadrugu odlukom glasova publike, doneo je odluku da novi vođa bude njegova ćerka Andrijana Radonjić.

Ukućanka je već očekivala da će njen otac baš na ovaj način i postupiti, pa se pripremala za svoju novu ulogu. U toku dana Veliki šef je poslao pismo i novac, a Andrijana je imala pravo da raspolaže njime onako kako ona misli da treba.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Andrijana će samoinicijativno podeliti novac onako kako ona misli. Deset zadrugara treba da dobije po 1.000, 2.000 i 3.000 dinara. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

S obzirom na to da je budžet od 1.000 dinara izuzetno mali za preživljavanje u Zadruzi, ona je donela jednu jedinstvenu odluku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekim ljudima ću dati veće budžete, jer bi moj tata isto uradio. Najveći će biti 2.700, da bih mogla da podelim svima. Sari ću dati 2.700, Zorici isto...- počela je sa raspodelom Andrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su ukućani za stolom delili novac i dogovarali se kako će ga i na koji način potrošiti, stranac je ponovo ušao u Belu kuću, a svi zadrugari su i to morali da ignorišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, stranac je prišao Gordani Džehverović i uzeo joj sav novac koji je dobila od Andrijane i izašao preko kapije, a mnogi su u tom trenutku dali sve od sebe da se uzdrže od bilo kakve vrste komentara, pa i ona, iako joj je malo falilo da prasne u smeh.

Detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'