AKTUELNO

Burna noć iza njih dvoje!

Zadrugari su danas dobili zadatak da ignorištu sve čudne situacije koje će se narednih dana dešavati u "Zadruzi". S obzirom na to da nije bio na sastanku kada je pismo čitala Andrijana Radonjić, Nadežda Biljić otišla je u sobu za rehabilitaciju kod Mikija Đuričića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biljićeva je Đuričiću odnela pismo koje je stiglo, kako bi ga Miki pročitao i bio upućen u zadatak koji zadrugarima može obezbediti lagodan život sve do finala najgledanijeg rijaliti programa, "Zadruge".

Evo ti pismo, pročitaj. Drži! Evo ti pismo, ne mogu da ti objašnjavam, imamo neki zadatak - govorila je Nadežda Mikiju.

Foto: RTV Pink

Kada ju je ugledao na vratima sobe za rehabilitaciju, Miki Đuričić je odmah počeo da se izvinjava za situaciju koju je noć ranije priredio Nadeždi. Podsetimo, oni su se žestoko posvađali zbog Miljane Kulić, nakon čega je njihov odnos skroz zahladneo.

Nadežda, to što sam sinoć napravio, izvini! Glava mi je otečena, molim te, leđa me bole, nije mi do života! - izjavio je Miki.

Foto: RTV Pink

Dobro, nisi bio na sastanku. Donela sam ti pismo da pročitaš. Misliš da je meni bolje? - nastavila je Nadežda.
Nadežda, tvoj problem! Više me ne zanima, pusti me! - bio je Mikijev komentar.

Ona je nakon svega izašla iz sobe za rehabilitaciju. Da li je ovaj potez pevačice značio da želi da se pomiri sa Mikijem ili Nadežda samo hoće da svi uspešno obave zadatak videćemo u danima koji su pred nama.

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'