AKTUELNO

Duško je jasno rekao zbog čega je ušao u Zadrugu.

U toku noći sa samo 1% glasova, Duško Radonjić zvanično je napustio najpopularniji rijaliti u regionu, a svoju ćerku Andrijanu Radonjić ostavio je da nastavi svoje takmičenje.

Ukućanin je u studiju imao razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, a nakon pisma u kojem je napisao ko će biti novi vođa on je u javnosti i priznao zbog čega je odlučio da postane učesnik u ovom projektu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moj cilj je bio da stvarno podignem Andrijanu. Ja i pesmu koju sam snimio nije imalo veze sa mojim ulaskom, slučajno se dogodilo - priznao je Duško.

Voditeljka mu je čestitala zbog ovoga, a onda je za kraj razgovora zadrugar imao potrebu da se zahvali produkciji na svemu što mu je pružila, a nije izostavio i da povrh svega, on i dalje veruje u svoju ćerku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne bojim se, ne sumnjam da će sve biti kako treba. Sve što se tiče tog ljubavnog odnosa, ja znam da su to budalaštine neke. Andrijana će ispoštovati naš dogovor od početka. Procenio sam nedostatak u njenom odrastanju, pa sam neke stvari propustio... Ja moram da se zahvalim Milici i Željku na svemu, ovo je izuzetna čast za mene, da ona bude tu prvenstveno, a da i ja kao neko ko se bavi muzikom imam priliku da se ispromovišem i da sa Tanjom budem na sceni - rekao je za kraj razgovora Duško.

Šta je još Duško ispričao pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Duško Radonjić

'