AKTUELNO

Ludilo u Beloj kući.

Veliki šef odlučio je da se najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", produži do 20. juna. Do tada će vaši omiljeni učesnici boraviti na luksuznom imanju nadomak Beograda, a na samom početku ove večeri zadrugari su to i saznali.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen Amidžić došao je u Belu kuću i sa sobom doneo pismo Velikog šefa, kao i šampanjac kako bi svi zajedno nazdravili.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, molimo vas za trenutak pažnje. Ono što ćete čuti u ovom pismu je jedna od najvažnijih informacija koju ste dobili od kada ste se uselili u Zadrugu. Uzimajući u obzir činjenicu da smo svi zajedno oborili sve rekorde gledanosti i da je Zadruga postavila potpuno nove standarde kada se govori o rijaliti šou programima, doneli smo veoma važnu odluku. Zbog nezapamćenog interesovanja i na zahtev gledalaca koji danonoćno prate dešavanja u vašem malom gradu doneli smo odluku da veliko finale Zadruge bude 20. juna. Dakle, 20. jun je datum kada ćemo svi zajedno saznati ko je pobednik prvog serijala Zadruge. Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Reakcije zadrugara su bile potpuno neočekivane. Jedni su se radovali i odmah odluku nagradili aplauzom, dok se kod drugih videla zabrinutost na licu.

Nećemo kući! Nećemo kući - povikali su zadrugari kada im je puštena muzika.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KOGA TI UZIMAŠ U USTA, SAD ĆEŠ DA VIDIŠ! Nakon što je Teodorin brat POCEPAO ĆAZIMOVU SLIKU, stigle mu PRETEĆE PORUKE! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'