AKTUELNO

Rasprava nastala zbog Marije Ane.

Zategnuti odnosi između Radosava Stefanovića Žutog i Filipa Đukića traju već nekoliko dana. Razlog njihove svađe je Filipova devojka Marija Ana Smiljanić.

Foto: TvPink Printscreen

Đukić je zamerio svom dojučerašnjem prijatelju što nema poštovanje prema njegovoj lepšoj polovini a ova tema je pokrenuta i danas u toku emisije kada su bivši zadrugari postavljali pitanja aktuelnim učesnicima.

Lepo sam ti objasnio, nemoj prvi da je prozivaš. Ne možeš ti da daješ sebi za pravo da je prozivaš samo zato što ja i ona imamo takav odnos - rekao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam ja nju prvi prozivao nego ona mene - odbrusio mu je Žuti.

U raspravu se uključila i Marija Ana a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo eventualni okršaj, do kog na svu sreću nije došlo.

Boli me ku*ac za vas dvoje, vi ste debili. Vas dvoje ležite u krevetu, ona tebi kaže "Ti si bolestan, a ja sam još bolesnija". Je l' se sad već spremate za sledeću subotu - pitao je Stafanović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sloba rekao da se oseća kao SLOBODAN MUŠKARAC, a onda mu Kija odbrusila: TI SI OŽENJEN I TAKAV ĆEŠ ODAVDE IZAĆI! (VIDEO)

Tebe niko ništa ne pita, ti se sam mešaš. Do juče si bio super sa njim a sad pričaš da je žena. Gledaš šta on meni izgovara, šta ja njemu izgovoram. Zapisuješ ovde šta pričamo, napisaćeš knjigu kad izađeš. Ti si jedna pi*ketina i prostačina. Pretiš da ćeš me baciti u bazen, samo smeš da pretiš hajde uradi nešto - vikala je Smiljanićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Radosav Žuti

'