AKTUELNO

Đuričić se ne kaje zbog svog postupka.

Pre nekoliko dana nastao je žestok sukob između Mikija Đuričića i Milana Miloševića. Tom prilikom, Miki je nasrnuo na Milana i ošamario ga zbog čega je kažnjen direktom nominacijom, kao i novčanim putam.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras su novinari želeli da saznaju od Miloševića kako se sada oseća, nakon što se cela situacija donekle stišala.

Nisam dobro. Imam traume i molio sam da idem kući. Ne mogu da se pomirim sa tim da je to uradio neko ko je meni bio toliko drag. Ja se plašim sad svega, ne njega. Pričao sam zbog čega imam traume, to je nešto iznad čega sam se ja izdigao. Nemam ništa protiv njega, ja sam molio da ga ne kazne. Nije mi jasno da on mene može tako da udari iz čista mira. Ne želim da mi se to ikada više u životu desi. Ja bih njega nosio na savesti da je on napustio rijaliti deset dana pred kraj. Poštujem tu njegovu borbu. Ja to jako teško podnosim, nisam očekivao da me bilo ko udari, pogotovo on. Svi su u šoku zbog čina jer sam ja u pitanju - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon Slobinog priznanja da se PLAŠIO LUNINE REAKCIJE, Kija UVERENA DA JE ON I DALJE VOLI! (VIDEO)

Novinari su pružili podršku svom kolegi da istraje u rijalitiju do samog kraja, a onda su postavili pitanje i Đuričiću, da li se kaje zbog svog postupka.

Ne kajem se, to sam ja. Ja sam prek. Lud sam ali glup nisam - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvojica su nakon ovih izjava izašli u dvorište i sasvim normalno razgovarali. Tom prilikom Đuričić je rekao da nema potrebe da laže, s obzirom na to da se ne kaje za šamar koji je udario Milanu.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'