AKTUELNO

Đoganijevoj nije bilo prijatno zbog ovih reči bivše drugarice.

Jovana Tomić Matora ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao prijateljica Lune Đogani. Međutim, Matora je u poslednje vreme mnogo bliža sa Luninom ljutom suparnicom, Kristinom Kockar, nego sa svojom drugaricom iz spoljnog sveta.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo ove relacije želeo je da razjasni Lepi Mića koji je u Igri istine pitao Tomićevu šta misli o Đoganijevoj, ali i o Kristini.

Posle onog razgovora sa Lunom, pokušale smo ponovo da se malo zbližimo. Kada se sve ovo desilo, ja sam jedna od retkih koja joj nije prišla. Imam mišljenje o Slobi, Kiji i Luni kao i svi. Meni se ne sviđaju stvari koje Luna radi, prvenstveno zbog sebe. Ja sam je molila da i u toj svađi ostane dostojanstvena. To nije prijateljstvo što nas dve imamo u rijalitiju. Kija mi se sto puta našla u nekim situacijama, Luna je jednostavno zatrpana svojim problemima. Ovo nije ni "P" od prijateljstva. Nemam loše mišljenje o njoj, i kad izađemo napolje nastavićemo svoje druženje. Ne želim da joj dajem savete - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je potvrdila sve ove Jovanine reči i naglasila da ona u rijalitiju nije osoba kakva je napolju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa Kijom ni jednog jedinog trenutka nisam pričala o Slobodanu, imam mišljenje da se folira za neke stvari. Za celu tu priču oko Slobodana i dalje mislim da se folira. Ali meni prija njena energija, mogu da pričam sa njom, a sa Lunom nemam takvu komunikaciju. To ne znači da ja Kiju više volim i da mi je veći prijatelj. Luna nije ni deset posto osobe kakva je napolju. Meni je jako krivo zbog toga - završila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TAKO TI I TREBA KAD SE PETLJAŠ SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! Luna PORAŽENA zbog onoga što je čula?! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'