AKTUELNO

Njeno otvoreno pismo objavio je jedan časopis, a glumica je u njemu poručila svim ženama da ne treba da trpe nasilje u porodici.

Iako nije dokazano, glumica je navnodno bila fizički zlostavljana od strane svog bivšeg supruga, a danas je odlučila da svim ženama pošalje snažnu poruku podrške.

Otvoreno pismo Amber Herd pojavilo se u časopisu ''Porter'' u kom glumica govori o zlostavljanim ženama i kao problem navodi okolinu.

Glumica je govorila i o svom iskustvu.

- Nisi sama, možda si patila sama iza zatvorenih vrata, ali nisi sama. Moraš to da znaš - piše Amber koja tvrdi da je bila zlostavljena od strane svog bivšeg supruga Džonija Depa.

- Želim te podsetiti na tvoju snagu koja je mnogo veća s obzirom na to da ima još onih koji ćute. Istina mi je pomogla da prođem kroz sva vrata iza kojih sam se našla - stoji u pismu.

Amber nastavlja:

- Počnimo sa istinom. Kada žena započne priču o nepravdi ili svojoj patnji, ona umesto podrške naiđe na neprijateljski nastrojene pojedince, skeptike i sram. Njeni motivi postaju upitni, a istina se ignoriše.

Ona aludira i na svoje iskustvo o kom su mediji pisali mesecima unazad.

- Nisam smatrala da me neko može ili mora spasiti pa mi kažu da sam 'žrtva' - piše glumica i dodaje kako joj jako smeta kada je tako oslovljavaju. - Kao što sam već napisala, obećvam svakoj ženi koja pati u tišini - nisi sama. Možda nas ne prepoznaješ, ali mi smo ovde - zaključuje Amber.

Autor: B. Radonić

#Amber Herd | Amber Heard

#Džoni Dep | Johnny Depp

'