AKTUELNO

Dobili tajni zadatak!

Kristina Kockar danas je bila u Rajskom vrtu sa Milanom Miloševićem, a tom prilikom Kija je izjavila kako bi volela da se njen suprug Slobodan Radanović pomiri sa devojkom Lunom Đogani, kao i da je najsrećnija bila sa svojim dečkom Andrijom Lazovićem.

Foto: RTV Pink

Pošto su bili dobro raspoloženi, Drvo mudrosti je odlučilo da ovim stanarima dodeli tajni zadatak. Nakon što su proverili da se niko ne nalazi ispred ulaza u Rajski vrt, Drvo mudrosti saopštilo je Kiji i Milanu o kakvom se zadatku radi.

Foto: RTV Pink

Drvence ima jedan tajni zadatak za vas. Slušajte me pažljivo. Od ovog trenutka kada napustite Rajski vrt proširićete po Zadruzi lažnu informaciju da se Zadruga produžava na dve nedelje! Recite da je to Milan juče saznao i da je, Kija, rekao tebi - govorilo je Drvo mudrosti.

Drvo je skrenulo pažnju Milanu i Kiji da niko ne sme da shvati da oni imaju tajni zadatak i da budu pažljivi kako će proširiti ostalim zadrugarima ovu lažnu informaciju.

Foto: RTV Pink

Pre nego što su izašli iz Rajskog vrta, Kija i Milan su napravili plan kako će obaviti tajni zadatak koji su dobili. U donjim video-snimcima možete pogledati kako je izgledao ovaj razgovor u Rajskom vrtu, kao i trenutak kada Milan priča Zorici Marković ovu lažnu informaciju.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Sloba Radanović

'