AKTUELNO

Ona kaže da je u talentovano dete potrebno ulagati mnogo, ali da sve to ima smisla kada pogleda Ivanu i sve što je postigla do sada.

Nakon učešća u drugoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, četrnaestogodišnja Ivana Dimkovski se prijavila i za četvrtu sezonu i uspela da oduševi žiri svojim napretkom.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Sada kada se ova briljantna devojčica nalazi na pragu četvrtfinala, razgovarali smo sa Ivaninom mamom, Jelenom Dimkovski, koja nam je ispričala kako su suprug i ona otkrili ćerkin talenat, ali i koliko je zadovoljna njenim ovogodišnjim učešćem.

Imala je sedam-osam godina kada je počela da peva neke pesme Marije Šerifović, zatim je počela da peva u horu sa kojim je pevala na koncertima i onda se pre dve godine prijavila za 'Pinkove zvezdice' - počinje priču Jelena i dodala:
Ivana je pokazala neverovatnu želju da pokaže svoj talenat, voli scenu, voli da peva, a mi smo tu samo da je podržimo u svemu što poželi.

Ivana uz pomoć profesorke bira pesme koje će izvesti u "Pinkovim zvezdicama", a Jelenu smo pitali šta ju je savetovala pre šest meseci kada je takmičenje počelo.

Samo smo je savetovali da bude svoja, opuštena, da uživa radeći ono što voli. I mogu da kažem da nas je poslušala, dobija samo pohvale od žirija, da je uvek otmena i sofisticirana na sceni. Već je ona i velika i sama zna kako treba da se ponaša - kaže Jelena.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ona kaže da je u talentovano dete potrebno ulagati mnogo, ali da sve to ima smisla kada pogleda Ivanu i sve što je postigla do sada.

Dosta je potrebno ulagati u talenat deteta, i ne pričam samo o materijalnom, već i o živcima i trudu. Treba dosta odricanja, ali vidi se kod Ivane sve što je uloženo, napredak u svakom smislu - rekla je Ivanina mama.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Jedino što je Jeleni bitno, jeste da se Ivana oseća dobro na sceni, jer kada je opuštena, ni ona nema tremu.

Meni je bitno da je ona opuštena, kada to vidim onda sam i ja mirna. Kada vidim da ona ima tremu, ja imam još veću. Svi je podržavaju, veoma su zadvoljni i ponosni na nju, kao i mi - rekla je za kraj Jelena.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ivana Dimkovski će u se pesmom Adel "Million Years Ago" boriti za prolazak u četvrtfinale, zato ne propustite "Pinkove zvezdice" večeras u 21:45 časova na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'