AKTUELNO

Vodili ozbiljan razgovor.

Nakon vanrednog izdanja emisije "Radio Amnezija" u pabu je došlo do nove svađe između Lune Đogani i Slobodana Radanovića. Blogerka je ponovo istakla svom oženjenom dečku da se oseća povređeno nakon što je pristao da sa ženom slavi godišnjicu braka, ali i da je boli što je zajedno sa njom pevao na "Zadrugoviziji 3" i bio uz nju kada joj je otac preminuo, pa čak i to što je išao na sahranu.

Foto: RTV Pink

Ti misliš da bi ti i ja bili srećni da se sada pomirimo? Prvo bi nas ovde svi maltretirali. Ti i ja više nemamo živce sami za sebe. Trinaest dana smo još ovde... osam meseci smo držali jednu priču, ljudi su počeli da nas podržavaju i da nam veruju. Ti si se zaneo. Prepustio si se skroz njoj otkad je rekla da te voli, to je istina! - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Sloba je zatim pitao svoju devojku šta se promenilo u njihovom odnosu i ko joj od zadrugara "puni glavu" raznim teorijama. Radanović je izjavio i kako se odnos njega i Lune promenio u trenutku kada je ona odlučila da prekine da priča sa njim.

Mene moja savest grize, to je moja krivica. Kako se ja osećam, to mene boli! - govorio je Sloba o prevari koju je priredio Kiji.

Foto: RTV Pink

Još odvratnije je što ti znaš kakva je ona i sve znaš i dalje imaš neko opravdanje. Ona je takav folirant, ja njoj ništa ne verujem! Ona je sada najsrećnija na svetu, a ja ležim ovde i raspdam se zato što si me ti povredio. Ti si mene javno ponizio. Šta meni znače sada tvoje reči? - pričala je Luna.

Pevač je Luni rekao i da misli da ga ona ne voli dovoljno i da je zaboravila sve lepe trenutke koje su njih dvoje imali proteklih meseci pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Ti si pevao sa njom na bini dok sam se ja raspadala. Išao, sedeo sa njom u pabu, dok sam se ja raspadala. Kako to da zaboravim? Ja nisam bila sa drugim muškarcem, to je tvoja žena! Svaki put kada odeš kod nje, znam da si kod nje. Ležim, raspadam se, a tebi je super! Sediš ovde u pabu i zezaš se! Slomio si mi srce - govorila je Đoganijeva.
Ti mene pljuješ okolo, devojko! - prebacio je Sloba Luni.

Foto: RTV Pink

Šta treba da pričam o tebi? Prst na nozi sam ti hvalila, budalo! - rekla je Luna.

Njihova svađa završila se posle nekoliko minuta, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'