AKTUELNO

Ona redovno čita portal Pink.rs i prati dešavanja u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga".

Miljana Kulić noćas se svađala sa Teodorom Džehverović, a u jednom trenutku prislonila je bubicu na uvo i počela da glumi kako poziva biznismena Ćazima Osmanija, koji je u mnogo situacija bio tema razgovora i svađa u kojima je učestvovala pevačica.

Svojim potezom Miljana je nasmejala sve ukućane, a Teodora tom prilikom govorila je kako je Kulićeva kopira i da je najviše boli što nije kao ona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: RTV Pink

Halo Ćazime, dobro veče, čast mi je da razgovaram sa Vama! Miljana Kulić je ovde, novinarka. Kako komentarišete kada nekome nešto učinite, a on vas posle najstrašnije pljuje po rijalitiju? Čak i mama dođe, pa ide protiv Vas? Da li se tako vraćaju dobra dela? Da, da, Teodora, još jedna u nizu kojoj ste dali na značaju - pričala je Miljana.

Foto: Facebook

"Birani pretplatnik je trenutno mamuran, nazovite sutra u isto vreme!" - bila je rečenica koja se čula preko zvučnika koji se nalaze u Beloj kući, inače ovo je replika iz jedne serije, a ona je uspela da nasmeje sve ukućane.

Foto: Instagram

Na ovu smešnu situaciju koja se odigrala sinoć, svoju reakciju imala je i Doris Pranjić, devojka Ćazima Osmanija. Doris se na svom Instagram nalogu objavila vest koju je pričitala na portalu Pink.rs i pohvalila trudnicu.

Foto: Instagram

Bravo Miljana! - napisala je Doris na svom nalogu.

Kako je izgledala ova situacija, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Doris Pranjić

#Miljana Kulić

#Ćazim Osmani

'