AKTUELNO

Rekao i nešto zbog čega se izvinjavao Kiji.

Zadrugari su sinoć mogli da pogledaju i svađu Slobodana Radanović i Lune Đogani, gde je ona pričala kako joj je Radanović rekao da će da bude sa Kijom. Nakon što su svi videli snimak, Luna se izvinjavala majci, a Sloba je ustao i komentarisao snimak posle čega je nastala nova svađa.

Foto: RTV Pink

Malopre smo imali u pabu razgovor Luna i ja. Ja sam rekao da je u braku bilo mnogo i lepih i ružnih stvari, normalno. Smatram da su te ružne stvari uticale dosta. Sada kada pomislim na te lepe stvari, shvatim da je sve to bilo uzalud i u tim situacijama mi dođe da pružim možda drugu šansu - govorio je Sloba.

Prvo je došlo do prebacivanja između Lune i Kije, nakon što je Kija izjavila da je Sloba njen muž i da na to ima pravo, Đoganijeva je izjavila da će tek imati pravo na njega. Posle čega je i Kija komentarisala snimak.

Vidite svi da se Slobodan promenio prema meni kada sam ja rekla da ga volim, a ne od kada je bila sahrana. On se promenio na bolje i kada smo pričali, pričali smo o nekim stvarima napolju - rekla je Kija, pa se obratila Mikiju:

Foto: RTV Pink

Kako ti znaš da on neće biti sa mnom? - govorila je Kristina Đuričiću.

Kija je zatim rekla da je sa Slobom imala razgovor koji niko nije čuo, a Radanović je zatim zahtevao da Kristina kaže na šta tačno misli, s obzirom na to da su se noć ranije zbog ove teme žestoko svađali.

Foto: RTV Pink

Ja sam rekla da ti kažeš ljubavi. Imaš do kraja maja! - rekla je Kija Slobi.
Devojko, izašli smo. Ti si plakala zbog oca. Kako ti je krivo što se to dogodilo, sada kada ste se pomirili. Da ti je krivo što nije dočekao da izađeš. Pitala si me: "Da li me voliš?", šta sam ti ja rekao? Rekao sam ti: "Budi svesna da nikada nisam prestao da te volim, kao osobu!" - izjavio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Nakon ove Slobine izjave, čuo se aplauz od strane zadrugara, a Radanović ih je molio da prekinu i da ga saslušaju.

Devojka koja izađe napolje i kažu joj da joj je otac umro... šta ja treba da kažem? To nije smešno! Ja sam više plakao zbog tvog ćaleta nego ti! - rekao je Radanović.

Foto: RTV Pink

Ova izjava povredila je Kristinu, jer nije očekivala da će čuti ovakve reči od supruga koji ju je prevario sa Lunom Đogani. Nešto kasnije zbog svega što je rekao, Sloba se izvinjavao Kristini.

To je stvarno ružno što si rekao! Odj*bi! Ti si kao jedno g*vno, svi te zaobilazimo! - govorila je Kija.

Radanović je zatim izašao u dvorište, a Kija je izjavila kako Sloba ne želi da kaže ono na šta ona misli, a da je u noći kada su se žestoko svađali, pokazao svoje lice. Kija je dodala i da je prevara koju je doživela najmanji problem i da odluka o nastavku braka nije na njemu.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'