AKTUELNO

Urnebesno!

Zadrugari su večeras videli situaciju kada su Anđelo Ranković i Teodora Džehverović razgovarali o Miljani Kulić, nedavno nakon velike svađe koju su imali pevačica, njena majka Gordana Džehverović i trudnica.

Foto: RTV Pink

Nakon odgledanog video-priloga Teoodora je otišla do svog kreveta u spavaćoj sobi, odakle je donela pismo Velikog šefa koje je sačuvala. U pismu piše da je Teodorin spot za pesmu "Kristijan Grej" stigao do rekordnog broja pregleda na sajtu Ju tjub.

Dok su se svađale, Teodora je rekla Miljani da nju najviše boli što nije kao ona, nakon čega je Kulićeva uzela bubicu, prislonila je na uvo i počela da glumi kako zove biznismena Ćazima Osmanija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Halo Ćazime, dobro veče, čast mi je da razgovaram sa Vama! Miljana Kulić je ovde, novinarka. Kako komentarišete kada nekome nešto učinite, a on vas posle najstrašnije pljuje po rijalitiju? Čak i mama dođe, pa ide protiv Vas? Da li se tako vraćaju dobra dela? Da, da, Teodora, još jedna u nizu kojoj ste dali na značaju - pričala je Miljana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Teodora Džehverović govorila je sve vreme kao je Miljana kopira i kako radi sve ono što je ona ranije radila, a onda se preko zvučnika u dnevnoj sobi čuo insert iz jedne serije, a Miljana je na taj način dobila odgovor.

Birani pretplatnik je trenutno mamuran, nazovite sutra u isto vreme! - čulo se preko zvučnika.

Foto: RTV Pink

Pevačica je nakon ovoga odmah skočila i počela da viče kako je ovo njena pobeda, a kako je izgledala ova komična situacija, kao i svađa između Miljane i Teodore, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'