AKTUELNO

Kristina smatra da Sloba sam sebi čini loše svojim postupcima u "Zadruzi".

Tokom prethodne večeri Kristina Kockar i Sloba Radanović su ušli u žestoku svađu, pa je čak došlo i do fizičkog kontakta. Kija je kada se stišala tenzija porazgovarala sa Sanjom Stanković, kojoj je otkrila koliko se loše oseća zbog svega što se dešava sa Slobom.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da su se njih dvoje tokom poslednjih dana posebno zbližili i zajedno proslavili godišnjicu braka, plavuša je prokomentarisala šta pevaču zamera.

Meni samo on nije jasan u celoj toj priči. On nije svestan da povređuje i tebe i nju, kao:"Neću", a kao... - priznala je Sanja.
On kanali sebe. Neka ga kod mame. Platiću mu kartu za Zrenjanin i pogačice i jogurt. Zvaće on tatu. Ti nemaš pojma sa čime se ja nosim. Još malo i je*aću mu sve po spisku - pričala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga plavuša je prokomentarisala nešto veoma čudno, a to je da on sedi na tri stolice, na šta se Kockareva nije nimalo iznenadila. Na koga je ciljala ostaje da saznamo.

On bi na tri stolice - prokomentarisala je plavuša.
Ne, nego na četiri. Moja mu je izmaknuta još odavno. Samo da izdržim još tih 14 dana - dodala je Kristina.

Foto: Printscreen Youtube

Kija je istakla da ne prepoznaje svog supruga u rijalitiju i da se on drugačije ophodio prema njoj dok su živeli zajedno, a potom dodala da je sve što radi iskreno i od srca.

Ti ne znaš kakav je Slobodan bio kad je bio sa mnom. Taj Sloba... Nije loš on ni sada. Ja neskromno potpisujem da sam bolji čovek nego on. Tako sam osećala, ništa na silu i ovo juče i da skačem na njega i da mu spremam večeru - objašnjavala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MIKIJU PUKAO FILM! Milan ga isprovocirao, Đuričić FIZIČKI NASRNUO na njega! (VIDEO)

Razgovor ove dve ukućanke i šta je Kija još otkrila o Slobi možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'