AKTUELNO

Ukućanka nije mogla da poveruje u ono što je čula.

Veliki šef je za sve zadrugare osmislio jednu igru koja ih je sve oduševila, a na iznenađenje mnogih, svi takmičari borili su se za pobedu.

Zadrugari su igrali igru sa kofom, a najupornija od svih bila je Teodora Džehverović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je Veliki šef uvek nagrađivao trud, rad i upornost svih ukućana, ni ovoga puta to nije bilo izostavljeno. Naime, na adresu Bele kuće stiglo je pismo, a vođa ga je sa zadovoljstvom pročitao.

Dragi zadrugari, Teodora je danas pobedila u igri i Veliki šef joj od srca čestita na tome. Nagrada je sledeća informacija, a verujemo da ćeš biti ponosna i srećna kad budeš čula o čemu se radi. Naime, tvoja pesma Kristijan Grej ima na Jutjubu 23 miliona pregleda. Osim toga, šaljemo ti i slatkiše da se zasladiš - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je počela da plače od radosti, a ni njena majka Gordana Džehverović nije mogla da sakrije svoje suze. Ukućanke su drhtale zbog ove informacije koja im je toliko bila značajna, ali to nije bilo sve.

Veliki šef je na njihovu veliku radost pred svima pustio i spot za tu pesmu, a svi takmičari su sa oduševljenjem gledali na veliki uspeh koji je Teodora doživela otkad je postala učesnica najpopularnijeg rijalitija u regionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanjala sam 15 puta kako ulazim na jutjub i kako preko telefona hoću da kliknem da vidim koliko pregleda imam - pričala je kroz plač Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bio jedan od emotivnijih trenutaka u Zadruzi, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'