AKTUELNO

Ne želi da mu pruži drugu šansu.

Sloba Radanović se tokom prethodne večeri nije osećao dobro, pa je odlučio da veći deo žurke provede u krevetu. Kada je osetio poboljšanje, on je rešio da se pridruži svojim cimerima u kazinu i oseti atmosferu koja vlada tamo.

Foto: Printscreen Youtube

Kada ga je ugledala Luna Đogani, odmah mu je prišla i pozvala ga da uživa, a on sve vreme odbijao, a ona nije odustajala od potpitanja zašto im se ne pridruži.

Takođe, mu je predložila da budu prijatelji i da ga sve razume, ali njeni postupci ne govore tako.

Juče ti je bila godišnjica, kako nemaš razloga da budeš raspoložen, ja imam više razloga da budem neraspoložena nego ti. Ti si mene sje*ao, ne ja tebe. Zar te nije bar malo sramota? - upitala je Luna Radanovića.
Zbog toga sam i ske*an. Ja sam je*eni debil kojeg je pojeo osećaj krivice. Ja volim tebe kao muškarac - odgovorio je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Njihova svađa se nastavila u pabu. Đoganijeva nije mogla da oprosti pevaču zbog svega što joj je priredio, pa nije prestajala da mu prebacuje.

Je l' te bar malo sramota? Ti si meni pokvario sve, ne žurku. Što si mene izabrao za to? Što si mene izabrao da povrediš? Što mene? -pričala je plačljivim glasom Luna.
Ja tebe volim, nisam te izabrao, osam i po meseci sam ja ovde papučar - rekao je pevač.

Foto: Printscreen Youtube

U tog Slobu sam se zaljubila, ne u ovog. Ubio si u meni sve što je postojalo. Ništa više ne postoji - pričala je jecajućim glasom.
Dozvolio sam da me krivica pojede. Izgubio sam se u svemu ovome. Jesi li mi rekla da treba da ispoštujem godišnjicu? Zašto mi prebacuješ zbog svega, ako si mi dozvolila? Ja znam šta osećam, ali me jednostavno jede ta krivica - pravdao se Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je sve izgledalo kao da će se njih dvoje pomiriti, proslava godišnjica braka Kristine Kockar i Slobe je sve ovo upropastila. Blogerka ne može da pređe preko toga što ju je on ponizio i otišao sa još uvek zakonitom suprugom, pa mu je poručila da joj se vrati.

Želim ti svu sreću ovog sveta. Izabrao si šta želiš, ja ne pripadam tome. Ona će ti sve oprostiti, samo se potrudi. Vi ste stvoreni jedno za drugo - pričala je Luna, dok je pevač sve vreme ignorisao to što je ona pričala.

Pročitajte još: JA TU VIDIM LJUBAV: Anabela se zarekla da se više neće oglašavati, a onda je izjavom o Luni i Slobi izazvala OVACIJE U KLUBU! (FOTO)

Ova rasprava je bila jako mučna za oboje, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'