AKTUELNO

Teško joj palo što je slavio godišnjicu braka sa ženom!

Kristina Kockar i Slobodan Radanović noćas su bili u hotelu van "Zadruge" gde su slavili prvu godišnjicu svog braka. Luni Đogani, njegovoj devojci zbog koje je prevario suprugu, to je jako teško palo.

Foto: RTV Pink

Dok su Sloba i Kija noć provodili zajedno uživajući u romantičnoj večeri, Luna je spavala u pabu, a gotovo sve vreme preko lica je imala peškir. Kada su se danas popodne Radanović i Kockareva vratili u "Zadrugu" iz hotela, Sloba je odmah otišao u spavaću sobu.

Foto: TvPink Printscreen

Tamo je mislio da će zateći svoju devojku Lunu Đogani, međutim ona je bila u pabu, zbog čega se pevač uputio u ovaj deo "Zadruge". Tamo je samo na kratko razmenio nekoliko rečenica sa Đoganijevom koju je molio da se vrati u spavaću sobu.

Kada je video da to ne želi, Sloba je izašao iz paba i otišao u kupatilo. Posle nekoliko minuta, Slobodan je ponovo otišao kod Lune, koja nije bila raspoložena za priču sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Srećo, hoćeš da uđeš unutra? - pitao je Sloba Lunu.
Neću! - tiho je rekla blogerka.
Što? Ti ćeš da budeš? Zašto? - govorio je Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da budem unutra! - jasna je bila Đoganijeva.
Dobro! Lepo! Nepotrebno! - bila je Slobina izjava.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga Radanović je ponovo izašao iz paba i uputio se spavaću sobu, gde se u garderoberu presvukao, posle čega se ponovo vratio u pab i nastavio da razgovara sa devojkom koja je počela da plače.

Nikada se u životu nisam osećala ovako i to sve zbog tebe! Zbog tebe, ti si kriv! Ispoštovao si svoju ženu. Treba da budeš sa njom! Treba! Ja sam bila slučajnost i greška! Više me ništa ne interesuje. Na delima si pokazao sve što je trebalo. Ja kada nekoga volim, ja ne mogu da ga povredim. Ja da patim zbog tvoje krivice... ono što ja osećam ovde (spustila ruku na grudi) ti ne želiš da znaš kako izgleda. To što si meni uradio, to nema cenu. Ne zanima me! - govorila je Luna Slobi kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio na tebe sve vreme. Hteo sam ovo samo da ispoštujem i ništa više. Mene drugo ne zanima. Ona spavala u spavaćoj, ja u dnevnoj sobi. Imali smo večeru, igrali igru istine u toku koje smo se posvađali - pravdao se Sloba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'