AKTUELNO

Nisu još ni svesni šta ih čeka.

Kristina Kockar i Sloba Radanović su se tačno na današnji dan sklopili brak i zakleli se na večnu ljubav. Kija je jednom prilikom zahtevala od Drveta mudrosti da ona i pevač proslave svoju godišnjicu braka kako dolikuje i kako bi se prisetili najsrećnijih trenutaka.

Ono im je obećalo da će na neki način biti obeležen njihov dan, a iz pouzdanih izvora znamo da će to biti jedan od elitnih hotela. Kockareva je nekolicini cimera priznala da će sa svojim još uvek zakonitim suprugom proslaviti ovaj dan.

Foto: Printscreen Youtube

Rekli su da ćemo nekako da obeležiti. Ili bioskop ili večera - pričala je Kija cimerima kako će proslaviti sa Slobom godišnjicu braka.
Ja razmišljam ovako, izlazite ti i Slobodan na večeru. Dolazite, Ana Korać prilazi tamo pored Lune da spava, ti na njegovom krevetu, pomirili ste se. Sloba kaže Luni, nije kome je rečeno, nego kome je suđeno, pomirite se vas dvoje i kraj rijalitija - rekla je Miljana.
Ja mislim da ovaj rijaliti treba da se produžava dokle god se mi ne pomirimo - dodala je Kockareva.

Foto: Printscreen Youtube

Kako će Luna Đogani reagovati kada bude saznala da će njena najveća ljubav provesti veče u društvu svoje supruge i proslaviti godišnjicu braka ostaje da saznamo.

Pročitajte još: POSLEDNJA OPOMENA! Zbog NEPOŠTOVANJA pravila Velikog šefa, zadrugari održali sastanak, a EVO kakav su dogovor postigli! (VIDEO)

Koliko je Kija bila ushićena dok je pričala sa zadrugarima možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'