AKTUELNO

Pojedinci su istakli da ne mogu da se pridržavaju svih instrukcija.

U Belu kuću je stiglo pismo kojim su stanari Bele kuće bili opomenuti da je na snagu stupila "nedelja prokletstva" u kojoj zadrugari moraju da poštuju pravila rijalitija, u suprotnom biće kažnjeni.

Svaki put kada zadrugari prekrše neko od pravila, oglasila se sirena koja je predstavljala znak da se neko oglušio o ove instrukcije.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog toga što je nekolicina zadrugara spavala u vreme koje nije predviđeno za to, što su pušili na mestima gde to nije dozvoljeno, odlazili od stola dok je sastanak, Veliki šef im je uputio novo pismo, kao poslednju opomenu.

Dragi zadrugari, kao što znate ovih dana u Zadruzi vladaju tri prokletstva koja nažalost niste uspeli da savladate, već su dva već aktivirana. Trebali ste samo da poštujete pravila kako biste živeli lepo i mirno. Međutim, pojedince je briga za kolektiv. Prethodna noć je bila teška, naredna će po svemu sudeći biti još teža. Ista takva zbog zadrugara koji se ne obaziru na vladavinu tri prokletstva. Osim zvuka brodske sirene, aktivirali ste i prokletstvo Bermunskog trougla zbog spavanja preko dana, pa je život svih vas otežan, jer su ugašeni rerna, šporet i bojler. Ukoliko nastavite ovako i pojedinci nasave da krše pravila, ne obazirući se na druge, svi ćete morati da trpite zbog njih. Neophodno je da hitno održite porodični sastanak i pozabavite se ovime - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Svako od zadrugara je izneo svoje mišljenje povodom ove teme, a nekolicina njih je prekorela svoje cimere zbog nepoštovanja pravila, pa su izjavili da ni oni sami ubuduće neće poštovati pravila, a da to bude uzalud.

Ja neću više ovde ništa poštovati. Zbog bezobrazluka pojedinaca koji nikad ne poštuju. Ja neću ovo da poštuje - rekla je Zorica Marković.
Ja sam osam meseci bio za kolektiv, a onda kupim kafu i stavim u kutiju, okrenem se i neko ih ukrade. Ja neću kolektiv pred sam kraj, spavaću kad mi se spava, puši - rekao je Bane braneći se da ni drugi ukućani ne poštuju pravila.

Dok je Bane pričao Snežana Mišković Viktorija je dremala za stolom, što je opet jedan vid kršenja pravila.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ja smatram da je poštovanje ovih pravila za ovu grupu ljudi nemoguća misija. Ja sam za to da zavlada anarhija, da radi ko šta hoće. Što se mene tiče i ovog pisma je da ja budem pet sati normalan, nemoguća misija. Ja neću poštovati to spavanje, spavaću kad ja hoću - rekao je Marko Miljković.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: RAZMISLIĆE DA LI ĆE PONOVO KRŠITI PRAVILA ZADRUGE: Ukućane STIGLO PROKLETSTVO U TOKU NOĆI, evo i koje! (VIDEO)

Kako je protekao porodični sastanak i šta su zadrugari prokomentarisali povodom ovoga, možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'