AKTUELNO

Ovom ljubavnom paru ne daje nikakve šanse.

Prethodne večeri veliku prašinu podiglo je gostovanje Dragice Radosavljević Cakane u studiju televizije Pink. Pevačica je bez dlake na jeziku iznela svoje mišljenje o Zadruzi, ali i o skoro svakom učesniku pojedinačno.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon iscrpne analize ljubavnog trougla koji čine Slobodan Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani, Cakana je dala svoj sud o ljubavnim parovima iz Bele kuće.

Mislim da će, od svih veza u Zadruzi, prvo Teodora i Anđelo da se rastave. Anđelo je, za razliku od Teodore, mnogo smireniji. Njih dvoje će prvi da puknu kad izađu napolju. Najstabilniji i najsmireniji su Sara i Vojke. Oni mi se jako dopadaju. Imaju dobar i skladan odnos. Sve stvari rešavaju kad niko ne vidi, najviše imaju razumevanja jedno za drugo - bila je sigruna pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ostali gosti nisu se izjašnjavali po ovom pitanju osim što su Slobini brat i sestra tvrdili da pevač treba da nastavi romansu sa modnom blogerkom.

Cakana je ovo osudila i otvoreno stala na stranu njegove zakonite supruge Kije, a ni za ostale parove nije imala reči hvale.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MILAN NEMA SUMNJE: Kiji i Slobi treba samo 24 sata da budu nasamo i POMIRIĆE SE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Dragana Cakana Radosavljević

#Teodora Džehverović

'