AKTUELNO

Smatra da će dati drugu šansu svom braku, baš na godišnjicu.

Kao i svake nedelje uveče, u Beloj kući se održava izbacivanje, a tako je bilo i prethodne noći. U toku emisije, voditelj Ognjen Amidžić uvek porazgovara sa Zadrugarima o minulim događajima, a ovoga puta jedan od njegovih sagovornika bio je Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je već nekoliko dana na tajnom zadatku, da raskrinka sve tajne ljubavnog trougla koji čine Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar. Novinar je otkrio Ognjenu šta je novo saznao o ovoj ljubavnoj zavrzlami.

Zaključio sam da Sloba i Kija cinculiraju, tu se razmišlja o pobedi. Cinculiraju u odnosima. Sloba ne želi da prekine odnos sa Lunom jer mu se ona stvano sviđa - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NON-STOP SAM U KONTAKTU SA TOMOM: Minina majka otkrila u kakvim je odnosima sa njenim dečkom! (VIDEO)

Milošević je otkrio i na koji način će Radanović i njegova supruga proslaviti godišnjicu braka, koja je baš danas, 14. maja.

Saznao sam da je Kija tražila hotel za godišnjicu braka. Dobiće priliku da provede vreme nasamo sa svojim mužem ali oni sigurno neće reći šta se tamo desilo, ako se nešto desi, oni to neće ozvaničiti - naglasio je novinar.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je čovak sa srca dva, ali nema one dve stvari. On se pogubio u svemu tome. Sluša jednu, sluša drugu, sluša savete svoje majke, sluša Kijinu mamu, sluša i Anabelu. On ima alergiju na ženu i na ljubavnicu. Sloba će izaći iz Zadruge kao Lunin dečko ali i kao Kijin surpug. Ovde se ništa bitno neće desiti jer su to proračuni i cinculiranja za pobedu. Mnogo toga zavisi od sutrašnjeg dana. Kija je tražila da Sloba i ona idu u bioskop a on je odmah išao da se pravda Luni. Oni više ne mogu da varaju, varaju sami sebe. Slobi i Kiji treba samo 24 časa, ustvari 12, 13 sati da budu sami i oni će se pomiriti - rekao je Milan.

Kompletan razgovor između Miloševića i Ognjena Amidžića pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'