AKTUELNO

Očekuje samo ovaj njegov potez.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani najpoznatiji su ljubavni trougao u Srbiji. Oženjeni pevač je započeo ljubavnu vezu sa modnom blogerkom, a onda je njegova supruga ušla u Zadrugu i nastala je prava pometnja.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su Kija i Sloba bili na korak do razvoda, u poslednjih nekoliko dana se sve promenilo, pa njih dvoje razmišljaju čak i o pomirenju. Radanović je po tom pitanju neodlučan, ali zato Kija nema dilemu, oprostila bi mu javnu prevaru ako bi se izvinio na dostojan način.

Foto: TvPink Printscreen

Kockareva je ovo otkrila večeras u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem u pabu luksuznog imanja nadomak Beograda.

Naš odnos se promenio onog trenutka kada sam ja ustala i rekla da ga volim. Kada se desilo to sa mojim ocem, sve se preokrenulo. On se promenio prema meni i uspostavili smo normalan odnos. Sada 14. će nam biti godinu dana crkvenog braka, a on je sam pristao da to proslavimo sutra. Ja ga zezam da je vreme da prizna da me još voli, ali on se još ne da. Znam i osećam da on ima osećanja prema meni. Ja sam uvek znala da ga volim, ali sam govorila sebi da to ne smem da govorim jer sam ljuta i ogorčena. Jednostavno ne može takva ljubav da nestane. Znam kad me pogleda šta oseća i šta misli. Znala sam da ga volim, ali to nisam htela da priznam ni sebi pa ni drugima. Ja moram da se razvedem od njega jer smatram da on ne može da iznese to kako bih ja želela, da se bori za moju ljubav, da se pokaje. Smatram da nije zreo za to, ja njega volim, ali ljubav stvarno nije dovoljna. Meni nije problem, dovoljno sam jaka da se suočim sa svime, a on nije. On je taj koji je zeznuo stvar. Ne bi on mene trebalo da moli, već da imamo neki razgovor. Sam se izjasnio da želi odavde da izađe sa Lunom, a posle toga je rekao da želi da imamo ozbiljan razgovor pre razvoda. On taj razvod ne želi, jer mu nisu nestala osećanja. On je mislio da ja njega ne volim, ali kada je čuo da ga volim sve se poremetilo - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je naglasila da će do pomirenja teško doći jer smatra da pevač nije toliko hrabar da prizna svoju grešku javno, kako ju je i napravio.

On ne može da učini to vanserijsko pokajanje koje ja želim. Shvatila sam mnoge stvari na sahrani. Neke odgovore sam dobila, zato sam i mirna. Iz tog razgovora i njegovog ponašanja sam shvatila da on nema to što meni treba. Najmanji problem je to što je on mene javno ponizio i prevario. Ako bi on to ovde javno rekao (pokajao se) velike su šanse da bih razmislila i dala još jednu šansu. Ako je već on zas*ao sve to onda treba i javno da se izvadi. U tom slučaju bih dala šansu i razmislila o svemu još jednom, stala bih uz njega. Najbolje bi bilo da se rastanemo jer ono što bih ja htela to je teško izvodljivo - završila je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA SKOČILA OD SREĆE KADA JE VIDELA TOMU, ON VIDNO RAZOČARAN ŠTO GA JE PREVARILA: Da li je toliko teško da održiš obećanje? (VIDEO)

Kompletan razgovor Kije i Ognjena pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'