AKTUELNO

Cimeri je ispratili pesmom.

Nominovani ukućani ove nedelje su bili Slobodan Radanović, Snežana Mišković Viktorija i Mina Vrbaški. Sloba je nominovan kao jedan od potrčaka, nakon što je dobio najviše glasova od strane svojih cimera. Viktorija je dobila najmanje SMS glasova publike zbog čega je sinoć nominovana, a zbog fizičkog kontakta koji je imala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom direktno je nominovana Mina Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Nedeljmo uveče je izbacivanje, a ulazak Ognjena Amidžića u mali grad koji se nalazi u blizini Beograda, bio je znak da je vreme za igru koja najboljem donosi duple glasove.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras su zadrugari koji su se borili za opstanak morali da prazne limenke postave na pune i to uz pomoć štapića. Limenke su padale sa štapića ali takmičari su bili uporni i trudili su se iz sve snage. Najuspešniji u ovog igri bio je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon svega, došao je red i da se sazna ko će od ovo troje zadrugara napustiti zauvek najgledaniji rijaliti program ikada u ovom delu Evrope "Zadruga". Sloba je sa dupliranim glasovima osvojio 80% glasova publike, drugoplasirana sa 14% je Viktorija dok je najmanju podršku dobila Mina sa 7 procenata glasova publike.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je počela da vrišti od sreće i sa osmehom se pozdravila sa svojim cimerima dok se Viktorija rasplakala jer je očekivala da će ona napustiti Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: SETILA SE NAJSREĆNIJEG DANA: Kija dan pre godišnjice braka ISPRIČALA SVE DETALJE SVADBE SA SLOBOM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: S. Kuvekalović

#Mina Vrbaški

#Sloba Radanović

#Snežana Mišković Viktorija

'