AKTUELNO

Smatra da nije trebala da priča sa Kijom.

Luna Đogani u noći iza nas razgovarala je dugo u pabu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem sa kojim je u vezi. Blogerka je tom prilikom rekla kako između njega i njegove supruge nisu emocije još uvek ugašene i da ona to vidi na osnovu njegovog ponašanja.

Foto: RTV Pink

Posle razgovora sa oženjenim dečkom, Luna je otišla u spavaću sobu, gde je sa Milanom Miloševićem razgovarala o svemu.

Foto: RTV Pink

Ja sam pričala, on je tu nešto onako rekao, nema šta... Jednostavno mi je pukao film, celo veče sedi, gleda me, tužan je, teško mu je. To je činjenica. Moja mama kada se razvela od tate nije imala ovo zašto je to tako ili ovako. Ja tebe na neki način ubeđujem da se pomiriš sa ženom. Ja sam sebi u*rala što sam pričala sa njom (Kijom) u pabu. Imala sam potrebu da joj makar malo promenim mišljenje. I šta sam uradila? Sebi u*ebala sve. Ovo nije gotovo, zato postoji problem, jer nije sve razrešeno - pričala je Luna Milanu.

Foto: RTV Pink

Novinar je na sve ovo rekao Luni kako razume da ona voli Slobu, ali da vezu sa oženjenim muškarcem sebi nikako nije smela da dopusti. Miloševića je zanimalo i o čemu su još razgovarali Đoganijeva i Radanović.

J*bem li ti u šta sam se upetljala! Nije on za mene. Mama mi je lepo rekla: Šta god da bude, ja ću te podržati, ako je to za mene sreća. Ja se samo plašim da će doći dan kada će shvatiti nešto i da će mu biti žao i krivo što je rizikovao, a nije dobio ono što je hteo - nastavila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su navikli da jedno drugom tolerišu, da praštaju prevare, jer shvatili su da su nakon tih prevara dobro funkcionisali - smatra Milan.

Razgovor Milana Miloševića i Lune Đogani možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Sloba Radanović

'