AKTUELNO

Zbog Mine se posvađali Lepi Mića i Đekson.

Mina Vrbaški noćas je plakala, nakon što je dobila pitanje novinara koji su bili u studiju. Ova ukućanka napustila je sastanak u jednom trenutku i otišla u Rajski vrt gde je nastavila da plače, a tamo je Minu tešila Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ne mogu! Ne mogu Kija! Ne mogu! Sve držim u sebi! Ne mogu! Mnogo me boli! Ne mogu to da držim u sebi! Ne smem da kažem - govorila je Mina Kiji.
Smiri se, niko te nije terao ništa da kažeš. Rekla sam ti, ružne stvari zaboravi, moraš! To ne postoji više, šta god da je. Ne znam šta je, ne mogu ni da zamislim, vidim da je mnogo ozbiljno. Izdrži! Šta god da je! Jao Minči, svima nam se dešavaju ružne stvari - pričala je Kija Mini.

Foto: RTV Pink

Njih dve su se zatim vratile u Belu kuću, gde se Mina izvinjavala zbog svojih suza i rekla svima kako joj je jako teško. U toku ovog izlaganja došlo je do varnica između Mine i njenog bivšeg dečka Nemanje Đerića Đeksona, koji je zatim ušao u žestoku svađu sa Lepim Mićom.

Foto: RTV Pink

Ja se izvinjavam što sam naputila sastanak, ali sve se skupilo u meni. Iz dana u dan se osećam lako loše, jer ne mogu to da podelim sa nekim, čak ni sa svojom majkom. Promenila sam se mnogo, jer su mi se desile mnogo loše stvari. Mnogo me pogađa kada me ljudi osuđuju da sam ja ovakva ili onakva, a niko me nije pitao kakav sam ja imala period i zašto sam takva. To se niko nije pitao. Nemanja, ti si se pitao i ti si taj koji me non-stop proziva, a ne znaš kako se ja osećam - izjavila je Mina.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja pokušavam da budem kul sa tobom, a ti mi govoriš da ćeš da mi se osvetiš. Znači devojko, pomirio sam se sa tobom pedeset puta jer te gotivim i od kada ti je otišao lik (Toma), ne daješ mi mira. Svaki put sam ga iz*uvao. Nabila si mi prst u b*lju! Ono najgore! Ja sam jedini koji te je podržavao kada si ušla ovde, kada je Anđela trebala da se vrati, Soraja bila u studiju, ti se u*rala! Ja ti govorio šta da kažeš! Po meni si se is*išala! Ja sam ti jedini bio pravi ortak, šta sam ja tebe ovde povredio? Šta je problem? - vikao je Đekson.

Foto: RTV Pink

U toku pauze, Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson razgovarali su u dvorištu, a tom prilikom joj je reper rekao kako su nekada bili u sjajnim odnosima. Mina je zatim pričala i kako neke stvari ne može da kaže ni svojoj majci i da je mogla da bude mnogo gora prema Đeriću, kao i da joj je mnogo krivo što mu je vezu sa Andrijanom Radonjić dovela u pitanje u više navrata.

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Đekson

'