AKTUELNO

Požalila se svojim cimerima na žestoku akciju koju je pratila uživo.

Miki Đuričić i Nadežda Biljić su najsvežiji par u Zadruzi. Kako su oni od pre nekoliko dana postali verenici, više ne kriju svoje emocije a strast između njih dvoje pomera sve granice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prethodne noći, oni su ponovo imali vrelu akciju u sobi za rehabilitaciju a nisu se obazirali čak ni na to što ih iz izolacije čuju Mina Vrbaški i Jovana Tomić Matora.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAJDUŽA SVAĐA U ZADRUZI: Miljana režala na Džehverovićke, Goca joj poručila: Setićeš se mene na porođaju! (VIDEO)

Mina se jutros žalila Milanu Miloševiću i Marku Miljkoviću kako cele noći nije oka sklopila zbog njihovog glasnog se*sa.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nisam mogla da zaspim od Nadežde i Mikija. Ona je stenjala i dahtala, on je malo udarao. Posle mi Miki kaže "Hajde molim te ustani, otvori mi vrata". Ja ustanem, uđem unutra i na podu vidim njene i njegove gaće. Nadežda je ležala gola, digla nogu i pući se, a Miki zadihan, crven, pakao - žalila se Vrbaški.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Milan je sa oduševljenjem slušao detalje ove vrele akcije ali Mini nije bilo tako zanimljivo, naročito zbog toga što je očekivala da će u izolaciji moći na miru da spava.

Šta je sve Mina ispričala pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'