AKTUELNO

Moraće da donese odluku.

Miljana Kulić često voli da priča sa Slobom Radanovićem kako bi saznala kako se odvija njegov odnos sa Lunom Đogani i Kristinom Kockar. Iako pevač veći deo vremena provodi sa svojom suprugom, on priča blogerki da želi da je povrati.

Foto: Printscreen Youtube

Kulićeva i Sloba su se osamili tokom večeri dok većina ukućana odmara kako bi ga ispitala do detalja šta planira u daljem životu.

Jesi se pomirio sa Lunom - Miljana je bila znatiželjna, na šta joj je Sloba dao negativan odgovor, a onda je ona nastavila: Pa kako uveče pričate, smejete se - upitala je ona.

Kako Miljana nije odustajala od podpitanja, Sloba joj je odgovorio da je Đoganijeva ta koja ne želi da obnove vezu. Onda ga je upitala za Kristinu.

A Kija ako bude želela da se pomirite, ti nećeš? - Upitala je Miljana Slobu.
Koji si ti inspektor - nasmejao se Sloba, ali nije želeo da da odgovor.

Foto: Printscreen Youtube

Ako kaže volim te, ne mogu bez tebe, zaboravi šta je do sada bilo, ja sam do sada radila kao stjuardesa, više sam bila tamo nego ovde. Neću više da radim taj posao, bićemo srećni. Šta bi rekao? Je l' bi se sažalio? - Nije odustajala od saznanja Miljana.
Možda i ne bih, ne verujem. Nije to bilo baš bajno i sjajno, ali opet je bilo lepih trenutaka. Posle nekog vremena, ostanu ti samo lepi trenuci - rekao je Sloba.
Ti kad izađeš stavi na vagu, sa Lunom, Sa Kijom, dobro loše i šta prevagne, odluči - savetovala ga je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Ako je suditi na osnovu Slobinog odgovora i ponašanja, on još uvek ne može da prevagne sa kojom će biti. Šta ga muči, da li to što se osećanja prema Kiji nisu ugasila ili problemi koje ima sa Đoganijevom, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: Kija se VRATILA OD LEKARA, evo KO JU JE DOČEKAO i kako se ona oseća! (VIDEO)

Miljanin i Slobin razgovor, kao i pevačevu reakciju kada mu je trudnica postavila pitanje možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'