AKTUELNO

Ništa ne krije od njega.

Kristina Kockar i Sloba Radanović su se tokom večeri osamili u pabu i vreme posvetili prisećanju avantura koje su proživeli zajedno. Kija je bila neumorna od priče, pa nije mogla da prećuti svom suprugu i čudne snove koje je sanjala.

Foto: Printscreen Youtube

Prvo sanjam kao neki posao, izgleda kao neka sudnica i ti si glavni šef. Ti mene zoveš "hajde, dođi" i tu su kao materijali povađeni i kažeš "ovo si pogrešno naručila" i vadiš martinke. Ti materijali su prikaz našeg braka ,a ne lošeg posla, te cipele su preneseno značenje, primer našeg braka. Vidi ove martinke, loše si poručila. Ja kao pokunjena vratim se... ispričala je Kija prvi deo sna, a onda mu ispričala i drugi:

Foto: Printscreen Youtube

Sa mnom je Andrijana, ali nije ona likom, nego neka devojka iz Zrenjanina i nas dve smo članovi jednice vojske. Iza mene se javlja neki dečko, krupniji i govori za pljeskavice... Javlja se komadant i sve onako šmekerski priča i pojavljuje se tu neki mršaviji vojnik i kao kaže "može za mog prijatelja punjena pljeskavica, on je zaljubljen i ne može da naruči". Menu tu osmeh od uveta do uveta, osećam leptiriće u stomaku i on kao neće to da se vidi da je zaljubljen u drugu devojku, a to je Andrijana, ali je likom neka druga devojka, ludački san. Andrijana i ja se vozimo u autobusu i ona treba da ide na sastanak sa tim mršavim i ja njoj kao kažem pitaj tog druga za mene. I ja uzmem novine i pročitam horoskom za ljubav. Piše ovako "Ako se tom dečku i tebi svidi ista pesma, onda je to dobro, bićete zajedno". I odjednom se pojavljujemo u bioskopu. Ja njih kažem nađi ti ovoga na fejsbuku i vidim ovu dvojicu u unifomama i pogledam ih, kad ono Đekson sa njima. On je tu sad kao njen bivši i šta ako je vidi sa njima. U tom trenutku taj mršavi dolazi do Andrijane, i govori njoj "Ne mogu da verujem da imaš pesmu u telefonu koja se meni sviđa" i tu se ja budim - pričala je Kristina.

Kockareva je do detalja govorila šta se sve zbilo u njenom snu kada je osetila leptiriće u stomaku.

Pročitajte još: OVO ĆE VAS NAJEŽITI! Mina ispričala Kiji šta je sanjala: Luna je MRTVA, mi nosimo kovčeg, a ti si njena NAJBOLJA DRUGARICA! (VIDEO)

Ceo razgovor Kije i Slobe, detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'