AKTUELNO

Iz dana u dan je sve gora prema njemu!

Slobi Radanoviću ovih dana baš ne ide kako treba. Naime, kada je Kristini Kockar, njegovoj supruzi, preminuo otac, on je svaki sekund proveo uz nju kako bi joj pružio podršku i učinio sve što treba da bi se ona osećala malo bolje. Međutim, Luna Đogani, devojka sa kojom je započeo vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi, nije imala razumevanja za njega i njegove postupke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je Kristini preminuo otac, Luna je histerisala iste večeri zbog Slobe, te pravila dramu zato što on nije bio uz nju i nije imala nimalo griže savesti zbog toga. Narednih dana njeno ponašanje se nije menjalo, a iako su bili na pauzi, ona je trčala sve vreme za njim i nije ga ostavljala na miru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je i sama izjavljivala da je završila sa njim, te da ne želi da ga gleda, Luna je mišljenje menjala iz sekunde u sekundu, a sinoć je Slobu dovela do ludila svojim ponašanjem. Iako je on molio da ga ostavi na miru i pričao da mu nije nimalo lako, ona je gledala samo sebe i kako da učini da njoj bude bolje.

Nema više Slobe da bude tu za mene - izgovorila je sinoć Luna, što je samo pokazatelj kakvim se sve očajničkim metodama blogerka trudi da zadrži pevača kraj sebe, iako je evidentno da on to ne želi.
Zašto mi se ne obraćaš? Pevao si pesmu, znaš da će da me boli. Slomio si mi srce! - napadala je Luna Slobu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ostalo je još malo vremena do završetka rijalitija Zadruga, a šta će se do tada desiti i kakvim će se još metodama Luna poslužiti da bi Slobu privukla sebi, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'