AKTUELNO

Sanja nije mogla da sakrije svoju zabrinutost za Matoru.

Jovana Tomić Matora je pre samo nekoliko dana imala zdravstvenih problema koji su bili prouzrokovani dešavanjima u Zadruzi. Ona je nakon niza svađa i konflikta sa pojedinim ukućanima bila na ivici nervnog sloma, a s obzirom na to da produkcija strogo brine o zdravstvenom stanju svih zadrugara, tako je i Matora dobila svu moguću negu kako bi se što pre oporavila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, posle njenog oporavljanja Jovana je u jednom momentu ponovo pokušala da popije koju kap alkohola, a njena devojka Sanja Stanković doživela je napad besa kad je to videla. Ona je odmah otišla u Belu kuću kako bi se izolovala od svih,a Matora je odmah krenula za njom.

Pokušala si, rekla sam ti sto puta, ne možeš tako! Kako da ne plačem? Treba ja da ti vodim računa! - vikala je Sanja.
Nemoj da plačeš molim te... - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Skloni mi se! Ako hoćeš idi da piješ alkohol, kad ti bude teško ja neću biti tu! Boli me ku*ac za tebe i za tvoje zdravlje! Samim tim što si to uradila jesi, htela si! - bila je razočarana Sanja.
Jedno je kad pokušaš, drugo je kad se zezaš...nisam razmišljala, ali ne bih to uradila! - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Produkcijo, nemojte da vodite računa o njoj, neka crkne, neka je strefi srčka! Posle se ja bunim, pa ne treba da te vode kod lekara! - bila je ozbiljna Sanja.

Matora je pokušavala da ubedi Sanju da se samo šalila kada joj je rekla da će popiti koju čašu piva, ali ukućanka nije želela da joj veruje. Kako se ova svađa završila pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'