AKTUELNO

Ne može da podnese to što je Sloba blizak sa svojom zakonitom suprugom Kristinom.

Iako su Luna Đogani i Sloba Radanović rešili da se ponovo zbliže i uspostave blizak odnos, blogerka je tokom veridbe Nadežde Biljić i Mikija Đuričića prebacila svom dečku sve što joj smeta.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona ne može da podnese što Sloba i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar previše zbližili tokom "Zadrugovizije 3" i što su tokom današnjeg dana pored bazena pričali o nezaboravnim detaljima iz njihovog braka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se ponašaš tako prema meni? Sinoć si ispljuvao tu ženu, nervni slom doživeo i sad kao:"Opet su pustili tu pesmu". Kako te nije blam? - vikala je Luna na Slobu.
Ja sam došao iz prodavnice, bila si druga osoba - branio se Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Boli te ku*ac za mene. Ti pokušavaš da te ne boli, ali te boli ku*ac za mene. Ti ne treba da se razvodiš. Ti treba da budeš sa ovakvom ženom. Ti nemaš zbog čega da se razvedeš - poručila mu je blogerka, a onda nastavila:
Ti ne možeš da sakriješ koliko te boli ku*ac. Niti me voliš, niti bilo šta. Samo sebe ubeđuješ u suprotno. niti bilo šta. Meni ne trebaju tvoje reči, i opet si sa njom super i pesma, ti si sa njom super - prebacila mu je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da blogerka ne može da podnese preveliku bliskost još uvek zakonitih supružnika i da se plaši da će izgubiti čoveka kojeg je zavolela u "Zadruzi".

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA SAKRIJE SREĆU: Miki ZAPROSIO NADEŽDU, ona jedva dočekala da IZGOVORI DA! (VIDEO)

Njihova rasprava se nastavila u Rajskom vrtu, blogerka je isticala da ne može da prepozna svog dečka i da je ubeđena da su njegova osećanja nestala. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'