AKTUELNO

Ne mogu da nađu zajednički jezik!

U toku popodneva došlo je do žestoke svađe između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koje su otpočele raspravu zbog toga što je plavokosa zadrugarka njihovu zajedničku tunjevinu delila sa Filipom Đukićem, uprkos tome što partnerke, osim te jedne tunjevine, nisu imale dodatne zalihe hrane, kako tvrdi Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su se sporečkale u kuhinji, Sanja je izletela iz Bele kuće, ispred koje joj je pozlilo, te je zbog mučnine koju je osećala morala da se ispovraća. U pomoć su joj pritrčali Luna Đogani, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković i Bane Čolak, a pripadnici obezbeđenja odmah su je nakratko izveli ispred kapije kako bi joj dežurne lekarske ekipe ukazale pomoć.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su Matoroj prepričali da se Sanji slošilo nakon njihove svađe, zbog čega je ona rešila da u razgovoru s njima iznese svoju stranu priče.

- Prvo me je gurnula tamo, došla sam lepo da raspravimo. Svaki put kad se svađamo ona gura i udara, nije normalna, a zna da joj nikad u životu ne bih vratila - rekla je vidno iznervirana Matora, a potom dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Nije u pravu! Prišla sam lepo da pričamo. Kažem joj "Nemoj da se dereš", ona dođe i gurne me. Ne znam koji joj je k*rac ceo dan?! Nije normalna, majke mi ti kažem! Ne bih je udarila u životu, ali to ne znači da treba tako da se ponaša, pogotovo pred svima. Povisila sam ton na nju, ona me gura! S njom ne možeš da pričaš, ja pokušavam da joj objasnim lepo, ona mora da se dere. Svaki put kad hoću da joj objasnim nešto ona pravi scene. Sto posto sam u pravu - objašnjavala je Matora Teodori Džehverović.

D. T.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'