AKTUELNO

Svi s nestrpljenjem iščekuju treću "Zadrugoviziju".

U ponedeljak veče biće organizovana još jedna "Zadrugovizija", na kojoj će učesnici biti stanari najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", koji mesecima obara sve rekorde gledanosti i koji postavlja nove standarde.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, važno je sada da čujemo kako ste se podelili i ko šta peva. Jasno i glavno morate da se izjasnite - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Tanja Jovićević, koja je ove nedelje vođa, istakla je kako su po prvi put svi pristali da budu deo ovog zadatka. Ono što je zanimljivo jeste i da je Slobodan Radanović odlučio da peva na Zadrugoviziji sa svojom suprugom Kristinom Kockar, koju je prevario u "Zadruzi". Ova njegova odluka teško je pala Luni Đogani.

Foto: RTV Pink

Miki Đuričić i Nadežda Biljić odmah su rekli kako pevaju numeru - Jedan dan života, dok će Zorica Marković i Lepi Mića izvoditi pesmu - Jorgovani. Maca Diskrecija je izjavila kako će pevati sa Duškom Radonjićem numeru - Lopov.

Foto: RTV Pink

Ja ću se potruditi. Znam da moj muž peva bolje nego ja 300 hiljada miliona puta, ali Nadežda će me naučiti malo da se ne izblamiram - rekla je Kija, koja sa svojim suprugom Slobom peva pesmu Lažor notorni.

Bane Čolak rekao je kako će sa Lunom Đogani izvoditi pesmu - Daleko si, dok će Andrijana Radonjić i Miljana Kulić pevati numeru - Drugarice. Duško Radonjić izjasnio se zatim da ne zna da li će pevati sa Macom ili sa Tanjom, a u slučaju da na "Zadrugoviziji" nastupa sa Tanjom, izvodiće pesmu - Princeza. Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić pevaju pesmu - Jabuke i vino.

Foto: RTV Pink

Moji favoriti su Sloba i Kija. To će biti prava parodija, prava cirkuzijada. Pesma apsolutno opsuje njihov život. Ja mislim da će dobiti od svih poene. Prošli put je Sloba trebao da bude scenograf, a Kija režiser. Sloba se bunio, a sada peva čovek duet sa svojom suprugom - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

Supermena će pevati Marko Miljković i Milan Milošević, dok će Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora izvoditi numeru - Lepša od noći. Teodora Džehverović i Sara Reljić pevaće pesmu - Poplava, dok će Gordana Džehverović i Radosav Stefanović Žuti nastupati uz numeru - Mešaj mala. K'o na grani jabuka je pesma koju će na bini "Zadrugovizije" pevati Viktorija i Mina.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da nisu mogli da se dogovore oko svih parova koji će nastupati, stiglo je još jedno pismo Velikog šefa, nakon čega je nastala svađa u kojoj su najbučniji bili Maca Diskrecija, Anđelo Ranković, Filip Đukić i Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, pre svega moramo da naglasimo da niko ne može nastupati dva puta na Zadrugoviziji. Morate se podeliti tako da svako ima para. Potrebno je što pre da rešite ovo pitanje. Osim toga, odlučili smo da izađemo u susret i da zamenimo Ani i Sanji pesmu - pisalo je u pismu Velikog šefa.
Jedini problem je Maca, mora sa Dragiocom da peva - govorio je Miki.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'