AKTUELNO

Blogerka bila istrajna u onome što je govorila.

Tokom prethodne večeri Luna Đogani je bila naročito raspoložena, pa je zatražila od Drveta mudrosti da joj ispuni muzičku želju i pusti pesmu Lejle Hot "Zar me je tako teško voleti".

Za ispunjenje ove želje je morala da uradi nešto zanimljivo, a ona je došla na ideju da bi mogla da odglumi raskid sa svojim dečkom Slobom Radanovićem i istog trenutka otišla da to uradi.

Moram da ti kažem nešto. Ne želim više da budem sa tobom. Ne mogu. Nije mi lepo. Ne osećam više ništa - započela je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Stvarno? Jesi li sigurna, ne osećaš više ništa? Molim te razmisli - bio je u šoku Sloba.
Pa da. Razmišljala sam, ne želim više. To je kraj. Bolje sad nego kad bude kasno. Ne mogu više, Ne osećam više nikakvu ljubav ni privlačnost ni strah. Ja želim da budem srećna - nastavljala je blogerka.

Foto: Printscreen Youtube

Pevač je bio u šoku zbog Luninih reči, nije znao kako da odreaguje, pa je u neverici slušao blogerku. Ona je bez obzira na to što je videla u kakvom je on stanju nastavljala da ga provocira kako bi uspešno odradila zadatak.

Samo me pusti da se malo iskuliram - kratko je izustio Sloba.
Ti i ja više nismo par. To je samo neko poštovanje. Više nije isto. Ozbiljna sam. Hoću da odvojimo krevete i skinemo sve ovo sa zida. Nije mi lepo više sa tobom. Sama sam ušla, sama ću i da izađem. Ni ti nisi siguran u to što želiš - blogerka je bila uverljiva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: DA SAM IM UBILA NEKOG MISLIM DA BI ME VIŠE VOLELI! Luna PRIDIKOVALA Slobi: Sediš tamo, oni prolaze i mrko me gledaju! (VIDEO)

Detaljlnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'