AKTUELNO

Sabrala utiske nakon sahrane.

Kristina Kija Kockar danas je na večni počinak ispratila svog oca Miloša Kockara u pratnji supruga Slobodana Radanovića. Oni su na nekoliko časova napustili Zadrugu a kada su se vratili, sa svojim cimerima su podelili utiske sa iste.

Foto: Pink.rs

Kija je razgovarala sa Lepim Mićom i Sanjom Stanković o minulim događajima, a kako se sahrana održavala u Zrenjaninu, rodnom gradu Kockareve i Slobe, pevača je interesovalo ko je od porodice Radanović prisustvovao parastosu.

Tata i polusestra, jedan drugar i još jedan brat njegov koji mi se čak nije javio na svadbi. On mi sad nije ni saučešće izjavio i bio je još jedan drugar koji mi nije izjavio saučešće. To je onaj koji je poslao Nadeždu da truje ljude tim tračevima protiv mene. Nisu bili zbog mene, bili su da vide Slobodana. Mogu oni da rade šta god žele ali ja imam Slobodanovu podršku i on moju, tako da džaba im sve to - rekla je Kija samouvereno.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LJUDI SU MU VIKALI BOBO SMRADE: Kija ISPRIČALA ZADRUGARKAMA ŠTA SE DOGODILO NA SAHRANI, Sloba Luni spomenuo Andriju! (VIDEO)

Iako je ostala nedorečena, deluje da su supružnici bar donekle izgladili odnose a da li će među njima doći i do pomirenja ostaje da vidimo do kraja rijalitija.

Razgovor Kristine, Miće i Sanje u pabu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'