AKTUELNO

Nikad žešća svađa.

Duško Radonjić već nekoliko dana vodi ozbiljne razgovore sa svojm ćerkom Andrijanom da ne podržava njenu vezu sa Nemanjom Đerić Đeksonom. Shodno ovome, jedan od gledalaca je uputio pitanje upravo njemu povodom ove situacije.

Foto: Printscreen Youtube

Da li je vama Đekson odgovarao do onog trenukta dok niste raskinuli Andrijaninu vezu napolju. Više puta ste Andrijani zamerali što je ona želela da se preseli kod dečka - glasilo je pitanje za Duška, koje je prvo prokomentarisao on, a zatim i Pinkova zvezda.

O Andrijaninim bivšim i sadašnjim momcima uopšte tako ne razmišljam. Ja gledam kakvo je stanje u njihovim životima. Nisam joj tražio ni bivšeg ni Đeksona. Andrijana vrlo dobro zna kakvi su moji stavovi po pitanju momaka i devojaka i kakve ljude ne želimo u našem okruženju - započeo je Duško,

Foto: Printscreen Youtube

Tata jeste uticao i utiče iz razloga što ja ne želim da ovde da pravim skandal, ni sebi ni njemu. Ja njemu ne smem da se suprotstavim i to je tačno. On ima principe koje ima i mi smo porasli na tome. Ja ne mogu protiv onoga što osećam. Ja ću ispoštovati to što je tata rekao da mu se ne obraćam i da mu ne prilazim dok je on ovde, samo iz poštovanja prema njemu, da on ne bi gledao to što ne želi da gleda i što smatra da ne treba da gleda. Tako moram. Ja ne živim već pet godina sa svojim roditeljima u zajednici, kod tate sam dva meseca pred rijaliti - priznala je Andrijana.

Ove reči su naročito iznervirale Duška, pa je ušao u nikad žešću raspravu sa svojom ćerkom pred milionskim auditorijumom.

Gde si živela poslednjih 4-5 godina? Gde živiš? To što ti zoveš strah, ne bi smela da sediš kad ja uđem i da radiš stvari koje ti radiš i rušiš principe na kojima sam te podigao - prekoreo je on Andrijanu.

Foto: Printscreen Youtube

Iako se Pinkova zvezda branila da je prethodnih godina mnogo radila i imala tezge i svoje vreme provodila na različitim destinacijama, Duško to nije dao za pravo, pa je nastala svađa između oca i ćerke.

Pročitajte još: SA LUNOM GRICKA NOKTE, A SA SUPRUGOM PLANIRA ŽIVOT: Sloba PRIZNAO zbog čega se zapravo približio Kiji! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'