AKTUELNO

Ne želi da se Andrijana druži niti da bude u vezi sa Đerićem.

Iako je Duško Radonjić podržavao na početku vezu svoje ćerke Andrijane Radonjić i Nemanje Đerić Đeksona, njegovo mišljenje se ubrzo promenilo nakon što je čuo da Đerić ne priča lepo o njegovoj ćerki.

Ja da sam birao ćerku birao bih ćerku koja je normalna, a ne ovde glumila budalu... To što sam u početku bio na vašoj strani, ne znači da sam dao zeleno svetlo. Možda si ti takva opajdara kakva se prikazuješ, možda si me dobro folirala sve ove godine, a sada si pokazala svoj pravi stav. Nemoj da me magarčiš, vantaj mamu, babu dedu, mene nećeš. To što si pokazala je apsolutno nepoštovanje mene - bio je besan Duško na svoju ćerku.

Foto: Printscreen Youtube

Andrijaninom ocu nije bilo pravo ni kada gleda svoju ćerku kako se ljubi sa Nemanjom, pa joj je očitao lekciju da ne želi da ga ni u kom smislu vidi pored njega, ni kao dečka, ni kao druga.

Kad si glupa i ne umeš da razmišljaš, to je tvoj problem. Treba da iskoristiš ovo kao maksimalan način da sebe ispromovišeš, to si došla ovde da ljubavišeš. Sebi možeš da budeš u pravu, meni nećeš nikad. Veruješ više drugima nego sebi. Kako ja tebi da verujem sutra kad se tako ponašaš. Idi brate svojim putem i radi sve ono što sam govorio da ne radiš zato što si porasla. I sve da sam izmislio, a nisam, ti ne treba da budeš sa njim. To je lik sa kojim ne treba da se družiš, jer znaš kakvi su mu stavovi o životu. Ne postoji opravdanje. Nisam ni ja birao ćerku, ni ti oca - nastavio je sa pridikama Duško.

Foto: Printscreen Youtube

Andrijana nijednog trenutka nije progovorila sa svojim ocem, već samo ćutke slušala sve njegove zamerke, a da li će poslušati Duška i obuzdati svoja osećanja prema Đeksonu, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: SLOBA SE VRATIO KOD LUNE NAKON RAZGOVORA SA KIJOM, ona mu ODBRUSILA: Meni je čist obraz, ja ne lažem nikog! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'