AKTUELNO

Radonjić smatra da Nemanja nije dečko za njenu ćerku.

Andrijana Radonjić je zbog osećanja koje gaji prema bivšem dečku Nemanji Đerić Đeksonu bila izložena kritikama njenog oca Duška Radonjića koji očigledno ne podržava njihovu vezu niti želi da ona ima bilo kakav kontakt sa njim.

Naime, on je čuo od da je Đekson za njegovu ćerku rekao da je "lepa i ružna" i od tog trenutka on ne želi svoju ćerku da vidi kraj njega.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam šta sam čuo. Bolje ja da te maltretiram, nego on. Maltretira nas oboje. On maltretira mene zahaljujući tebi, a ja maltretiram tebe. Ja tebe ne razumem. Ja znam šta čujem. Ne želim da se on tako ponaša u mom prisustvu. On za mene nije normalan. Najbolje da ste ti i on u pravu, a tata nije. Sa njim neću da te vidim dok sam ovde, a ti radi kako hoćeš. Ponašaš se kao da si sa duda pala, šta ti to znači. Šta glumiš nekog paćenika? - Duško je počeo da histeriše na Andrijanu.
Tata nije mi dobro - odgovorila je kratko Pinkova zvezda.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom celog dana on joj je pridikovao da ne želi da ona pada u očajanje zbog Nemanje. Pošto je video da razgovara sa Nemanjom, on joj je ponovo očitao lekciju.

Čujem li da si još jednom pričala sa njim, sa mnom si završila. Samo možeš da mu kažeš skloni se. Je l' ti jasno? Ko ti je on u životu? Šta ima da pričaš sa njim?
Bilo mi je loše, prišao mi je. Rekao mi je da je pričao sa tobom i da će da iskulira. Progovorila sam sa njim dve rečenice i otišao je - odgovorila je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Ja ne popuštam niti ću popustiti. Čuo sam rođenim ušima. Je l' te neko posavetovao da se vataš i ljubakaš sa njim. To je super za šou, ali za mene nije. Zato nisi došla ovde. Lepo sam ti rekao da ne želim da te vidim sa njim. Onog momenta kada vidim da si tu "žužala" sa njim, automatski si završila sa mnom. Od mene si voljna. Zaljubi se u nekog normalnog, ako možeš ikako. Šta tu kriziraš, nisi kući bre! Bila super sedam meseci i sad odjednom najgora - nije prestajao sa kritikama Duško.

Andrijana nije ništa progovorila dok joj je Radonjić pridikovao, već samo gledala u jednu tačku pognute glave.

Pročitajte još: Kija završila sa Slobom za sva vremena? OD MENE IMAŠ AMIN, SVE ĆU DA SREDIM, LUNA VIŠE NEĆE BITI LJUBAVNICA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'