AKTUELNO

Kaže da mu samo pravi probleme!

Nemanja Đerić Đekson pričao je na farmi koja se nalazi u okviru "Zadruge" sa svojom bivšom devojkom Minom Vrbaški. Ona je prošle noći priznala da i dalje voli Đeksona. Noćas je takođe Duško Radonjić vikao na svoju ćerku Andrijanu, koja je u vezi sa ovim stanarom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Strasti se među njima nisu smirile ni danas. Nakon buđenja Duško je ponovo vikao na naslednicu zbog repera. Tom prilikom joj je rekao da mu se više ne obraća i da mu ne dolazi na sahranu, ukoliko odluči da nastavi vezu sa Đeksonom. Ove reči su toliko pogodile Andrijanu, da se ona na kraju gušila i jecala u suzama.

Foto: RTV Pink

Kada je video šta se dešava Đekson je o svemu razgovarao sa Mikijem Đuričićem. Zatim se reper osamio, a za njim je dotrčala Mina Vrbaški, kojoj je zatim Đerić očitao lekciju.

Što si napravila s*anje? Mnogo si bila zla! Ja sam u životu imao razne ribe, ali tebi svaka čast! Ti kažeš istinu koju sam rekao i dodaš laž koju nisam rekao. Napravila si mi s*anje i sinoć i sad! Napravila si mi s*anje tvojim celim aktom. Šta je sa tobom? Uspela si?  - pričao je Đekson.

Foto: RTV Pink

Šta ti nije jasno kada sam ti rekao da neću više nikada da budem sa tobom? To nema veze sa Andrijanom. Neću da se pomirim sa tobom, posle cele priče koju si mi napravila! Jesi ti normalna? Sada njoj ni dobro jutro ne smem da kažem. Osećam se kao iskorišćena k*rva! - rekao je Đerić.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Đekson

'